Årets vinner av bortetur

Øystein Robertsen opplevde et lite "mareritt" da TIL-profilene Morten Gamst Pedersen og Mushaga Bakenga overrasket TIL-supporteren som vinner av en gratis bortetur.

I forbindelse med salget av sesongkort frem til 21. desember, utlyste TIL en konkurranse hvor alle som kjøpte sesongkort frem til den datoen, var med i trekningen av en bortetur. Vinneren får reise sammen med Gutan til en kamp av eget ønske.

Vinner ble Øystein Robertsen, som ble overrasket på flyplassen med premien da han kom hjem fra en jobbreise i Sør-Afrika.

Og hvordan det gikk kan du se her:


- Våkent mareritt

En slik overraskelse er ikke noe Robertsen akkurat er så veldig glad i. 

- For en klassisk introvert er det krisestemning å bli møtt med uventa offentlig oppmerksomhet. Visse ting forverre et sånt møte, som for eksempel circa 24 timer i fly og flyplasser, lite søvn, iført krokenuniform og en generelt nedsatt allmenntilstand, sier Robertsen.

- Å bli møtt i ankomsthallen av celebre spillere som Morten Gamst Pedersen og Mushaga Bakenga, kamera, blitz, spørsmål med mer kan best beskrives som en slags våkent mareritt, legger han til med et smil.

Annonse:
Etter å ha fått summet seg, så er det ikke tvil om at han satt veldig pris på premien. 

- Da man forsto at man har vunnet tur med Gutan til valgfri bortekamp, blei jo det hele ufattelig hyggelig til slutt, og jeg glede meg sinnsykt mye til turen.

- Utrolig koselig på kamp

Han var aldri i tvil om at han skulle fornye sesongkortet. 

- Dette er femte året jeg kjøper sesongkort. En kompis kom hjem etter å ha studert i utlandet og vi snakket om at det kunne være artig å se fotball i lag. Så da bestilte vi kort og siden har vi gått på Alfheim, sier Robertsen. 

- Før det gikk jeg bare på en og annen kamp, men nå syns jeg det er utrolig koselig. Fotball er en idrett for absolutt alle og det får en til å glemme hverdagen. Og så er det flott med puben på Store Stå hvor man kan ta seg en øl og få litt varme, legger han til.

Tidligere har Store Stå vært åpen kun for de med sesongkort, nå kan alle med voksen kampbillett bruke dette tilbudet på Alfheim.

Kjøp sesongkort her

Og Robertsen er ingen medgangssupporter.

- Det har vært mange grusomme øyeblikk, men jeg går aldri før kampen er over. Jeg støtter laget uansett.

Til Lerkendal

Han har allerede bestemt seg for hvor han skal dra. 

- Det sto mellom Bodø/Glimt, Vålerenga og Rosenborg, alle lag jeg hater. Men det blir tur til Lerkendal og Trondheim. Jeg har aldri vært der og gleder meg, for der bruker det å være fulle tribuner. Mot Vålerenga kunne det fort vært halvtomt. 

Annonse fra Eliteserien: