Vil ødelegge festen

Vålerenga-TIL avslutter 104 år med Ullevaal som hjemmebane for VIF. Festen den skal Simo Valakari & Co spolere.

Fra og med neste hjemmekamp spiller Vålerenga i egen lekegrind på Valle. 

Men først må de avslutte 104 år på nasjonalarenaen med 90 minutters fotball mot Tromsø IL. Som vil ødelegge avskjedsfesten på Ullevaal. 

- Vi går alltid for tre poeng. Og vi virkelig tror vi kan klare det selv om det er en spesiell kamp for Vålerenga-spillerne, sier TIL-trener Simo Valakari. 

- Testet oss

Vålerenga er nummer 11, ni poeng foran TIL. En seier i kveld og i hengekampen, vil avstanden kuttes med seks poeng. Den utsatte kampen mot Odd på Alfheim er for øvrig berammet til 27. september. 

Annonse:
TILs trener mener likevel at VIF har et sterkere lag enn hva tabellsituasjonen nå viser. 

- Den blir en vanskelig kamp, for de er for meg et av de aller beste lagene i Norge. Jeg liker hvordan de ønsker å spille, så det blir en utfordring for oss.

- Det er slike kamper vi elsker å spille, så vi får testet hvor gode vi er, legger han til. 

- Opptrer som et lag

TIL spilte en god kamp hjemme mot Molde, men tapte. De spilte også en veldig god første omgang i cupkampen mot LSK, men også der ble det tap. 

TIL-fansen får satse på at alle gode ting er tre.

- Dette er vår tredje siden jeg kom hit, så vi har fått jobbet en del sammen nå. Dessuten er de fleste friske, så vi er klare for å dra dit for å gjøre et godt resultat. Vi trenger et godt resultat, sier Valakari. 

- Spillerne må ha troen og jeg mener tidligere så spilte de mer som individualister, men nå opptrer de som et lag. Det gir oss større mulighet til å oppnå suksess, legger han til.

Annonse fra Eliteserien: