- Viktig kamp for oss

TIL møter eliteseriekollega Vålerenga i morgen og det blir den nest siste kampen mot god motstand før alvoret starter borte mot Ranheim 31. mars.

Annonse:

I tillegg til VIF, møter TIL Mjølner 17. mars og Bodø/Glimt 23. mars før sesongen sparkes i gang. Begge de to siste kampene spilles på Alfheim. 

TIL har respekt for Mjølner, men kampen i morgen blir én av to som gjenstår mot topp norsk motstand før seriestart. 

Kampen mot VIF på Intility Arena i morgen spilles kl. 16:00 og sendes på Eurosport. 

- Det blir vår andre kamp mot en motstander i Eliteserien, så det blir bra for oss å møte dem. Jeg ser på Vålerenga som et topp-seks-lag i Norge, så det vil bli en bra utfordring for oss, sier trener Simo Valakari. 

- Det handler ikke så mye om resultatet, men å få en god kamp. Det er en viktig kamp for oss. Da vi satte opp kampene, så var dette et av høydepunktene i oppkjøringen, legger han til. 

TIL-treneren liker det han har sett på treningene, men nå vil han også se det i kamp. 

- Vi vil se om kommunikasjonen fungerer mellom spillerne og mellom de forskjellige lagdelene. Vi vil se at de 11 spillerne fungerer som et kollektiv. Det vil nok bli noen feil og noe som er veldig bra, men mest av alt, vil jeg se at vi begynner å bli klare til sesongstart.

- Det er en veldig tøff konkurranse om plassene, noe som også gir gode treninger, for guttene vil spille for laget. Alle som ikke starter, vil selvsagt være skuffet, men samtidig gjør de alt for å hjelpe laget og de støtter sine lagkamerater. De vet at dersom de får sjansen, så er det bedre å gjøre det mens laget gjør det bra. Alle drar i samme retning nå og det er utrolig godt å se, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: