- Vi trenger dere!

Simo Valakari går på frierferd. Til alle som elsker fotball. Han vil se dere på Alfheim i morgen kveld.

Han ble tatt imot med finsk banner fra Isberget i kampen mot Molde og har fortalt om sin sterke lidenskap til fotballen. 

Og ikke minst at er han oppriktig opptatt av fansen. 

Alt dette kan du se i denne videoen laget av Eurosport. 

Fantastisk fans

I morgen venter Aalesund på Alfheim. Alle vet det er en viktig kamp for Gutan, som ikke har vunnet i serien siden 16. mai da de slo Rosenborg borte 2-1. 

Annonse:
Fansen har uttrykt at de er fornøyd med TIL etter at Simo Valakari kom inn. Og han har følgende å si til TILs tilhengere: 

- En veldig viktig kamp, men så er også hver eneste kamp blitt veldig viktig for oss, og da trenger vi hver eneste tilhenger som vi kan få på stadion til å stå bak laget. 

- Fansen var fantastisk mot Molde og vi har også hatt veldig bra støtte på bortebane. Vi ser frem til å spille foran våre egne supportere igjen og håper på en unik atmosfære på Alfheim, legger han til. 

Gi alt

Han lover en ting. 

- Spillerne skal gi alt. Det er der alt starter. Da er alt mulig. Spillerne er i god form, de har fått selvtillit og vi har fått et par nye signeringer. Så ting ser lovende ut. Men det er kun sammen - spillerne, klubb og fans - at vi kan klare dette.

TIL hentet Mushaga Bakenga på overgangsvinduets siste dag. 

- Vi får se hvordan vi setter opp laget i morgen, men det er en stor sjanse for at publikum får se han debutere for oss. Han er klar og så får vi se hva som er det beste for laget. 

- Folk må komme uansett. Om de vil se han eller se resten av laget. Vi vil at de skal støtte laget. Vi møter et godt lag, så det kommer til å bli en god kamp, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: