Velkommen tilbake Birgitte!

Det er en glede å ønske Birgitte Gustavsen velkommen tilbake til klubben. Denne gang skal hun jobbe i TIL yngres avdeling.

Annonse:

Tromsø IL styrker sitt arbeid for yngres avdeling. Birgitte Gustavsen (51) er ansatt som administrasjonskonsulent i yngres avdeling og starter i jobben i løpet av den nærmeste måneden.

Birgitte kommer fra jobben som administrativ leder i Troms skikrets og har med seg verdifull erfaring fra mange år i idretten, både administrativt og frivillig. Birgitte har også tidligere jobbet i flere perioder i TIL og er godt kjent med klubben.

-Jeg ser fram til å komme tilbake til Tromsø IL. Det er veldig mye positivt som skjer i yngres avdeling. Ikke minst blir det spennende å jobbe med å få Lerøyhallen til å bli så bra som mulig for klubbens spillere, sier Birgitte Gustavsen.

 

Lerøyhallen er i ferd med å reise seg og vil bli en milepæl i klubbens historie når den står ferdig til våren. Det følger også nye oppgaver og økt aktivitet med hallen som gjør at klubben må tenke nytt, også i forhold til organisering av egne ansatte. Leder for yngres avdeling, Øivind Hansen, ser fram til å få Birgitte Gustavsen på plass i avdeling og sier at dette er en skikkelig gladsak for klubben.

 

-Birgitte vil tilføre klubben etterlengtet kompetanse på mange områder og hun er i tillegg et skikkelig klubbmenneske. Tromsø IL er i ferd med å ferdigstille egen hall og har økende aktivitet i alle deler av klubben. Derfor er det viktig å få inn en ressurs som Birgitte som kan gå rett inn å bidra både inn mot oppstarten i Lerøyhallen, klubbdriften og løpende oppgaver, sier Øivind Hansen.

Velkommen tilbake til oss, Brigitte!

Annonse fra Obos-ligaen: