- Veldig skuffet

Aron Sigurdarson scoret én gang, men etter kampen var han mest opptatt av at han bommet alene med keeper to ganger 12 minutter før slutt.

Det endte 1-1 på Alfheim mellom TIL og Sandefjord.

- Vi tapte to poeng i denne kampen, for vi skulle ha vunnet. Bortsett fra de første 15 minuttene kontrollerte vi kampen og hadde mange store sjanser. Jeg burde selv hatt to mål, sier Sigurdarson, som scoret fra skrå vinkel etter en lekker pasning fra Morten Gamst Pedersen.

Bommet

Annonse:
Islendingen ble spilt fri 12 minutter før slutt av Mikael Norø Ingebrigtsen, men to ganger ble han stoppet av keeper, og det tredje forsøket på den andre returen gikk i en motspiller.

- Jeg bestemte meg for å skyte umiddelbart på det første skuddet og så reddet han den, og så tok han også den andre forsøket mitt. Jeg forstår ikke at jeg ikke scoret der. Jeg burde satt ballen i mål. 

- Det er veldig skuffende, for vi har forbedret oss i forhold til de siste kampene. Om jeg hadde scoret, så hadde vi vunnet. Så jeg er veldig skuffet nå, legger Sigurdarson. 

- Omsetter ikke sjansene

Sandefjord sjokkåpnet da de scoret allerede etter 33 sekunder. 

- Vi slepper dem for lett til. De setter opp veggspill og vi henger ikke med. Det ble en tung start på kampen, sier Simen Wangberg.

I tillegg til Sigurdarson hadde også Christian Landu-Landu og Magnus Andersen gode scoringsmuligheter.

- Jeg syns vi tar oss sammen og spiller en bra andre omgang og skaper mange sjanser, som vi bør sette. Men det gjør vi ikke og da blir det bare ett poeng, legger han til.

- Vi klarer ikke omsette sjansene våre til mål og da får vi ikke mer enn ett poeng. Vi må omsette slike sjanser som vi får i dag, sier Gamst Pedersen. 

Annonse fra Eliteserien: