Våre juniorer stiller opp!

TIL og NTG samarbeider tett for å utvikle unge fotballspillere gjennom kombinert trening og skolegang. En del av utviklingsplanen, er at spillerne skal være en bidragsytere i lokalmiljøet. Noe de gjør med bravur.

Annonse:

TIL 2-spillerne våre, som daglig går på Norges Toppidrettsgymnas, har en veldig viktig rolle i TILs samfunnsengasjement, "TIL for alle". De er delaktig i mange av våre prosjekter og de gjør en forbilledlig jobb. 

-Jeg er imponert over det engasjementet de viser når de stiller opp på de ulike oppdragene. De gjør en fantastisk jobb og de er strålende ambassadører for både Norges Toppidrettsgymnas og Tromsø IL. De er rett og slett en bra gjeng, sier samfunnskontakt i TIL, Tom Høgli. 

Høgli ønsker også å gi ros til trenerne og lærerne som daglig er rundt spillerne.

-Både trener Ola Rismo og NTG-lærer Even Aarskog, med sine kollegaer, ser verdien av at spillerne deltar i klubbens samfunnsarbeid. Det gjør at de legger til rette for at spillerne kan delta på de ulike aktivitetene. Samarbeidet med dem har vært helt avgjørende for å få spillerne ut i aktivitet. 

Fire tirsdager, fordelt på mai og juni, er fire av spillerne på besøk på SFO på Gyllenborg skole. Der spiller de fotball en time og prater med barna. Aktiviteten foregår i Gyllenborghallen og NTG-elevene gjør det som en forlengelse av skoledagen.   

Gyllenborg ntg
På besøk på Gyllenborg SFO

Det er ikke bare på skolebesøk at spillerne bidrar. En gang i måneden gjør de aktivitet sammen med Bymisjonens ungdomsklubb, Tusj. Før koronanedstengningen hadde de også rullatorløp og forikålaften på et av byens eldrehjem. De har også vært vertskap på kinoen der ungdommer har blitt invitert til lukket filmvisning med brus og popcorn. 

I tillegg til dette, deltar de også på alt av klubbens fotballskoler, TIL-skolen og diverse dugnader. 

rullatorløp
I 2019 deltok spillerne på rullatorløp på Mortensnes sykehjem. Nå håper vi at samfunnet åpnes igjen slik at vi nok en gang kan arrangere løp.

 

TIL takker våre unge spillere for deres viktige bidrag for klubben! 

Annonse fra Eliteserien: