Vant 15-0!

TIL scoret like mange mål mot Tverrelvdalen som de hadde gjort i de fire første hjemmekampene.

TIL var i skikkelig scoringshumør da bunnlaget Tverrelvdalen kom på besøk. Etter at det sto 7-0 til pause, så ga de seg ikke før det sto 15-0 i det dommeren blåste av kampen. 

Og det var veldig mange spillere som kom på scoringslista. Viktoria Uttakleiv Ræder (fire), Berglind Torsteinsdottir (to), Camilla Hansen, Ina Birkelund, Birgitte Dahle Mannsverk, Monika Machlik, Madelène Holum, Andrea Birkelund, Sunniva Seglsten, Edit Machlik og Marianne Kjersem.

På de fire første kampene på Alfheim hadde TIL 15-1 i målforskjell og nå scoret laget like mange mål i en kamp som de hadde gjort i de fire første hjemmekampene. 

 - Satt på spissen, så ble det en god offensiv treningsøkt. Jeg er godt fornøyd med at det sto 7-0 ved pause og forsatte med det samme gode spillet i andre omgang og scoret åtte mål til. Vi tenkte på arbeidsoppgavene og slapp oss aldri ned på deres nivå og det er en prestasjon i seg selv, sier trener Øyvind Tjelde Haga.

- En stor honnør til de i bakre rekker som var fokuserte og konsentrerte slik at vi kunne dundre på offensivt, legger han til.

Annonse:
TIL tok over serieledelsen i 2. divisjon og har 28 poeng etter å ha vunnet ni kamper og spilt en uavgjort. De har tre poengs ledelse til Bossekop og 12 plussmål bedre enn finnmarkingene. 

Lørdag kommer nettopp Bossekop til Alfheim og seier der vil langt på vei sikre seiregullet, noe som også vil gi plass i kvalifiseringen til 1. divisjon. For med så mye bedre målforskjell vil da avstanden på seks poeng i praksis betyr syv poeng og da må TIL tape tre siste kampene i årets sesong mot Senja/Finnsnes (borte), Fløya 2 (borte) og TUIL (hjemme). 

12. mai møttes lagene i Alta og da ble det 1-1.  

- Den viktigste kampen i år og gjør vi jobben der så ser det lyst ut. Bossekop er et veldig godt lag og vet vi må opp noen hakk når vi møter dem. Dette er den type kamper som vi trener for. Lykkes vi med kampplanen, så er det fullt mulig å slå dem, sier treneren. 

- Jeg håper masse folk kommer lørdag og ser kampen

PS! Frida Emilie Marvik debuterte som keeper mot Tverrelvdalen. Til vanlig spiller hun på TIL 04. 

Annonse fra Obos-ligaen: