Uavgjort i Bodø

For første gang siden siste seriekamp i 2020, fikk Gutan lov til å spille kamp igjen. Det ble en fin test mot de regjerende seriemesterne fra Bodø.

Annonse:

I et nydelig vårvær på Aspmyra, ble det en relativt jevnspilt kamp mellom Bodø/Glimt og TIL. Glimt ble suveren seriemesterr i fjorårets eliteserie og TIL rykket opp fra OBOS-ligaen på en overbevisende måte. 

Ulrik Saltnes sendte Glimt i ledelsen sent i første omgang. Etter litt frem og tilbake, fikk han vende opp i 16-meteren og sende ballen i lengste hjørnet. Likevel må det sies at det var en positiv omgang for TIL. Både Mikael Norø Ingebrigtsen og Runar Espejord hadde gode muligheter, og vi hadde også noen dødballer som skapte farligheter. 

Andre omgang bølget også litt frem og tilbake. Begge lag byttet en god del og mange spillere fikk nødvendig kamptrening. Isak Amundsen, som nylig ankom TIL på utlån fra nettopp Bodø/Glimt, fikk sin debut og spilte en solid andre omgang. Glimt fikk en spiller utvist etter rundt 20 minutter ut i omgangen. 

Etter rundt 80 minutters spill, var det en annen debubant som markerte seg. Ebiye Moses, som ble hentet fra HamKam før denne sesongen, kom alene med keeper og satte ballen sikkert i mål. Det er også verdt å nevne August Mikkelsens geniale gjennomspill i denne situasjonen.  

Dermed endte det 1-1 på Aspmyra. En fin gjennomfart kamp av Gutan mot et meget god lag. 

Glimt og TIL møtes igjen allerede i seriestarten 8.mai. Også den kampen går på Aspmyra. 

Fantatsisk at kampene er igang nå og vi gleder oss til fortsettelsen.

Annonse fra Eliteserien: