Tusen takk til Isberget!

Isberget Supporterklubb lanserte en innsamlingsaksjon for å hjelpe TIL. Det resulterte i over 50 000 kroner, som klubben er evig takknemlig for.

Annonse:

Da Korona-viruset inntraff Norge, og hele landet ble nedstengt, ble både privatpersoner og bedrifter hardt rammet økonomisk. TIL var intet unntak og klubben var nødt til å sende sine annsatte i permittering. 

Isberget Supporterklubb, som lojalt har støttet klubben i årevis, bestemte seg for å hjelpe TIL. De startet en spleiselag der mottoet var "en hundrings til hundreårsjubilanten Tromsø IL". Planen var å gi et bidrag som skulle gå til drift av klubben. 

Talsmann for Isberget, Arne Johnsen, gir en beskrivelse av årsaken til at innsamlingen ble startet.

-Med de strengeste tiltakene i fredstid, som følge av Korona-viruset, mistet TIL inntektsgrunnlaget sitt over natta. Vi registrerte at supportere rundt om i landet hjalp sine klubber med kreative løsninger for å tjene penger. Dette ga oss inspirasjon til å gjøre noe for vår klubb, sier Johnsen.

Totalt ble det samlet inn 55 000 kroner som går direkte til klubben. Arne Johnsen er fornøyd med det og nå gleder han seg til å se Gutan spille kamper snart.

-Isberget vil takke alle som har bidratt til innsamlingen. Nå skal vi støtte Gutan i en merkelig 2020-sesong på vei mot et forhåpentlig opprykk, avslutter Johnsen.

-Høydal: Helt rått!

Daglig leder i TIL, Kristian Høydal, er utrolig takknemlig for denne gaven fra Isberget. 

-Dette er bare helt rått og på vegne klubben ønsker jeg å takke Isberget ydmykt for denne gaven. Det er ingen hemmelighet at TIL, som alle andre klubber, er hardt rammet økonomisk som følge av Korona-viruset. Da er slike initiativ som dette ubeskrivelig kjærkomment. Igjen, tusen takk til Isberget Supporterklubb. Håper vi ses på kamp igjen snart, sier en entusiastisk Kristian Høydal. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: