- Smaker ekstra godt

Trønder-trioen til TIL klarte ikke legge skjul på at 2-1-seieren over Rosenborg var ekstra spesielt.

Gjermund Åsen, Simen Wangberg og Mushaga Bakenga har alle en fortid i Rosenborg. I kveld spilte de alle som løver og var sterkt delaktig i at trønderne fra Lerkendal ble sendt hjem med tap.

TILs første seier over RBK på Alfheim siden 2013.

- Jeg er veldig stolt over være i denne klubben og dette var veldig artig, sier Åsen. 

- Hver seier smaker godt, men den her smaker ekstra godt. Det er et godt lag vi møter og vi fortjener å vinne. Det blir en krigematch på slutten for å dra det inn og det klarer vi også, sier Wangberg.

- Jeg sa før kampen at denne kampen betyr mer enn andre kamper, og guttene sa etter kampen at de ikke visste at jeg kunne løpe så mye. Det sier vel litt hvor mye det betydde, sier Bakenga og ler. 

Praktangrep

Jostein Gundersen ga TIL ledelsen etter 28 minutter, før Bakenga var nest sist da Lasse Nilsen scoret etter 58 minutter. Tore Reginiussen reduserte like etter, men det ble likevel 2-1-seier. 

Annonse:
Og scoringen til Nilsen kom etter et praktangrep. 

- Det var et helt vilt angrep. Vi fikk med alle ledd og var med helt bak fra Gudmund. Og en flott avslutning fra Lasse, sier Bakenga. 

- Det var veldig, veldig deilig og så fikk jeg en scoring også. Det var ei veldig fin scoring. Jeg ser at Bakenga blir spilt gjennom og jeg tenkte jeg bare at jeg måtte komme meg i boksen. Så var det bare å fyre til og jeg syns det var en utrolig flott scoring, sier Nilsen. 

- Det er kanskje ikke noe som er bedre enn å avgjøre mot Rosenborg, legger han til. 

- Sykt deilig

Den første scoringen ble altså satt inn av Gundersen etter en dødball fra Morten Gamst Pedersen. 

- Det var sykt deilig. Gamst slo en perfekt ball, Runar blokkerte og da var utrolig deilig å stange ballen inn, sier midtstopperen. 

- Selvfølgelig er det spesielt. De er den største klubben i Norge og alle har lyst å slå dem, legger han til.

Annonse fra Eliteserien: