Tre fantastiske dager for Jenssen

For noen herlige dager det har vært for Anders Jenssen. Torsdag signerte han ny kontrakt, i kveld var han tilbake på laget og ikke minst scoret han sitt første mål i Eliteserien.

Annonse:

Slutten av uke 40 i 2019 blir Anders Jenssen aldri å glemme. Han satte signaturen sin på en ny toårskontrakt med TIL på torsdag formiddag. Han har nå vært ute med skade i en lengre periode, men i dag meldte han seg kampklar. Og dermed var han tilbake fra start. 

Og tre minutter ut i andre omgang ble uka fullkommen. Da steg han opp og headet ballen i mål fra seks meter etter at Morten Gamst Pedersen hadde slått en perfekt ball inn i feltet etter at Gutan fikk corner.

Det var TILs fjerde mål i 5-0-seieren over Kristiansund.

- Det har vært tøft å stå på sidelinjen og ikke kunne spille, spesielt når resultatene ikke har vært som ønsket. Det var sykt deilig å være tilbake, sier Anders Jenssen. 

- Det ble ikke så mange tanker da jeg scoret, men mer adrenalin. Det er en god følelse å få det målet, spesielt siden vi gjorde en så god prestasjon som lag, legger han til. 

- Var fantastisk

Jenssen, som kom fra TUIL foran årets sesong, var på banen i 14 av de 16 første kampene i Eliteserien og startet de alle, før han pådro seg en skade.

I serierunde 24 var han tilbake fra start og da ble det seier igjen. Med han på laget er TIL 6-2-7 og uten er statistikken 1-2-6.

- Han var fantastisk i dag og vi har savnet han, for han er en smart og rolig spiller. Vi møtte et lag som er vanskelig å spille mot, men han var veldig bra. Så jeg er glad for at han signerte for oss, for han kommer til å bli en veldig bra spiller for oss i fremtiden, sier trener Simo Valakari. 

- Kollektivt er vi veldig sterke i dag, for jeg føler vi aldri står alene, men har alltid noen som står ved siden av deg. Da føler man seg god, for man vet at man alltid har støtte, sier Jenssen. 

Holdt på identiteten

TIL slo hardt tilbake etter de vonde tapet mot Glimt.

- Vi er ikke så dårlige som alle sa eller skrev etter den kampen. Vi er et veldig godt lag om vi gjør de rette tingene, sier Valakari.

- Grunnen til at vi lykkes i denne kampen er at vi holdt på vår identiet. Vi spilte på vår måte og vi fant de rommene vi var ute etter og så tok vi godt vare på sjansene våre, legger han til.

Annonse fra Obos-ligaen: