Toppkamp på Alfheim

I morgen er det duket for toppoppgjør mellom TIL og TUIL på Alfheim i 2. divisjon for kvinner.

TIL leder serien, ett poeng foran sin byrival fra andre siden av brua. TIL har fem seire og spilt uavgjort to ganger på syv kamper og står med 17 poeng. TUIL har fem seire, en uavgjort og et tap, som kom hjemme mot Porsanger (1-2), som er nummer tre med 13 poeng. 

- Vi hadde som målsetning før sesongen å bygge treningskultur og lagånd, og det føler jeg vi har klart. Men samtidig er vi der vi er på tabellen fordi vi fortjener det, sier trener Berit Kjeldsberg. 

Overrasket

Hun tror mange er overrasket over at nettopp TIL leder serien så langt. 

Annonse:
- Det tror jeg så absolutt. Jeg hadde heller ikke trodd at vi skulle være der da vi startet opp, og det tror jeg heller ikke vår motstander hadde trodd. Mange trodde nok at vi ville få trøbbel siden vi har et så ungt lag.

- Det blir kjempeartig med toppkamp, legger hun til.

- Mange gode spillere

TUIL slo toppserielaget Medkila i cupen med 2-0 og onsdag ble det 0-4-tap mot toppserielaget Trondheims-Ørn. 

- De har et veldig høyt potensial i laget sitt. At de slo Medkila og spilte brukbart mot Trondheims-Ørn, gjør at vi vet at de har mye å by på. Lars Pedersen er en lur trener og de har mange gode spillere, så det blir en tøff kamp, sier Kjeldsberg. 

- Mulighet for seier er så absolutt til stede. Vi er på hjemmebane som skal være en fordel. Vi trives på Alfheim og skal gjøre vårt beste, sier TILs trener. 

Avspark er kl. 15:00.

Annonse fra Eliteserien: