Tobias Hafstad lånes ut til Arendal

Vårt stortalent, Tobias Hafstad, skal spille for Arendal Fotball ut sesongen. Samtidig forlenger han eksisterende avtale med TIL med ett år.

Annonse:

Tobias Hafstad signerte før sesongen 2020 sine første A-lagskontrakt med TIL. Det gjorde han til et permanent medlem av A-stallen og der har han gjort seg bemerket. I fjorårets OBOS-sesong ble det flere innhopp og han skåret også sitt første mål fra sin midtbaneposisjon.

Nå har TIL og Tobias blitt enig om at han spiller resten av sesongen for Arendal i Postnord-ligaen (2.divisjon). Målet er at det skal gi unggutten mye spilletid på høyt nivå. 

-Tobias er en spiller vi har veldig tro på. Derfor ønsker vi at han drar til Arendal og spiller kamper regelmessig for så å komme tilbake til oss før sesongen 2022. Dette blir en god løsning for alle parter og vi ønsker Tobias lykke til med nye utfordringer resten av sesongen, sier Team Manager Lars Petter Andressen. 

Samtidig som at Hafstad lånes ut til Arendal, har han også forlenget kontrakten med TIL i ett år. Det betyr at hans nye kontrakt strekker seg ut sesongen 2022. 

Vi ønsker ønsker Tobias lykke til i Arendal og vi gleder oss til å se han tilbake på Alfheim til neste sesong!

Annonse fra Eliteserien: