To viktige signeringer

Jostein Gundersen og Magnus Andersen signerte i dag nye kontrakter med Tromsø IL. Dermed blir to viktige kontinuitetsbærere i dagens TIL-stall med oss videre i Eliteserien.

Annonse:

Både Gundersen og Andersen hadde kontrakter som utløp ved årsskiftet. Dette er spillere som har vært i klubben i mange år. Gundersen har gått gradene fra TIL Yngres, fire år i Fløya, via TIL-akdemiet og inn som en sentral spiller på A-laget. Andersen kom til klubben før sesongen 2011 og passerte nettopp 300 kamper for klubben. 

Jostein Gundersen har signert en kontrakt til sommeren 2023, mens Magnus Andersen har signert ut 2021-sesongen. 

Gundersen:-TIL er på rett vei

Jostein Gundersen har hatt en strålende utvikling de siste sesongene og er blitt en forsvarsbauta. Han mener TIL er på rett vei og derfor ønsker han å bli værende i klubben.

-Jeg er veldig glad for å få dette i boks. 2020 har vært et innholdsrikt år, der både jeg og laget har opplevd en veldig fin utvikling. Jeg er veldig glad i TIL og det er ingenting jeg har mer lyst til enn å være med å utvikle klubben videre. Gleder meg til å ta fatt på 2021 i Eliteserien og jeg tror det kan være startskuddet på en spennende reise for klubben som forhåpentligvis tar oss tilbake til toppen av norsk fotball, sier Gundersen. 

NTB_YqXh748c8AQ
Tromsø 20201128. Tromsøs Jostein Gundersen jubler for seier i 1.divisjonskampen i fotball mellom Tromsø og Ranheim på Alfheim stadion.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

-Andersen:-Sannsynligvis min siste TIL-kontrakt

Også Magnus Andersen ser frem mot å bli med videre i klubben han har tjent med bravur i 10 år. Men han innrømmer at dette sannsynligvis er siste kontrakten han skriver med TIL. 

-Det hadde vært kjedelig å gi seg nå siden vi klarte å rykke opp til Elitserien. Jeg er fortsatt sulten som fotballspiller og opprykket øker motivasjonen enda mer. Vi har ei fantatsisk spillergruppe på Alfheim og det er en fryd å være en del av den. Dette blir sannsynligvis min siste TIL-kontrakt, selv om man aldri vet i fotball, og det blir stort å eventuelt avslutte på høyeste nivå i norsk fotball, sier legenden Magnus Andersen. 

NTB_ETH7VD-J4gA
Tromsø 20200925. Tromsøs Magnus Andersen jubler for seier i 1. divisjonskampen i fotball mellom Tromsø og Grorud på Alfheim stadion.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

-Viktige signeringer

TILs spillerlogistikkansvarlig, Lars Petter Andressen, karakteriserer underskriften til Gundersen og Andersen som viktige for klubben. 

-Dette er to spillere som virkerlig har et hjerte for TIL. De er kontinuitetsbærere og leverer både i trening og kamp. Både Jostein og Magnus er ledertyper som er forbilder for yngre spillere. I 2021 skal vi igjen spille i Eliteserien og da er disse to utrolig viktig å ha med videre fordi de vet hvor listen ligger på det nivået, sier Andressen. 

Takk Jostein og Magnus for at dere blir med oss tilbake til Eliteserien!

Annonse fra Eliteserien: