To nye år med Gamst

Morten Gamst Pedersen har skrevet under på en kontrakt som gjør at han er TIL-spiller i 2018 og 2019.

Han er selv veldig fornøyd med å skrevet under på kontrakten dagen etter årets siste seriekamp. 

- Det er veldig morsomt, for nå får jeg være med å bygge videre på noe vi har startet i høst, som er veldig lovende. Det kan bli en veldig artig og spennende reise, sier Gamst Pedersen.

- Hårete mål

Han er klar på at det er på tide å komme seg bort fra bunnstriden som har vært en del av TILs hverdag de siste tre sesongene. 

Annonse:
- Det er viktig for meg at vi har noen hårete mål, men vi må ha noen delmål på vei. Nå må vi stabilisere oss på et bra nivå, slik at vi slipper å ha noen bak ryggen de siste tre-fire kampene av sesongen. 

- Jeg vil være med å bidra til å vi løfter oss og tar nye steg. Men det er viktig at vi beholder hovedstammen av spillere, for vi kan ikke miste flere av våre beste spillere. Og så blir det spennende å se hvem som kommer inn, legger Gamst Pedersen til.

Forbilde

TIL er godt fornøyd med å få signaturen til midtbanespilleren. 

- Vi har hatt en god dialog med Morten hele veien og er glade for at han blir med oss de neste to sesongene, sier sportssjef Svein Morten Johansen. 

- Han er en leder og forbilde både på og utenfor banen. Nå får vi to veldig profilerte og erfarne spillere i vår tropp i Morten og Tom Høgli, noe som jeg er sikker på vil være veldig bra for vår klubb, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: