To nye år for Jenssen

Anders Jenssen (25) skrev i dag under på en kontrakt som gjør at han er TIL-spiller ut 2021-sesongen.

Annonse:

Jenssen, som i vinter skrev under på en ettårskontrakt, har i dag forlenget denne med to nye år. 

- Den nye kontrakten, som vi nå har blitt enige, om henger sammen med den første kontrakten og de forutsetningene som lå i den. Anders har innfridd de forutsetningene og vi har blitt enige om en ny toårsavtale, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

- Anders tar steg når han blir utfordret og er en spiller som vi tror kommer til å utvikle seg videre i TIL. Han har allerede kommet langt på den korte tiden han har vært her, legger han til.

Gir trygghet

Forsvarsspilleren fra Harstad er naturligvis fornøyd med å få to nye år i Tromsø IL.

- Jeg er veldig fornøyd med å få fortsette etter å ha hatt et flott første år i klubben. Det er mye bra på gang og jeg er glad for jeg får være en del av det. Det var lett å komme inn i gruppa her og det gikk greit allerede fra første dag, så har relasjonene bare utviklet seg i en veldig god retning. Forhåpentligvis klarer vi å få litt avkastning på banen også utover høsten, sier Jenssen.

- Jeg har hele tiden ment at jeg har nivået inne, men det er godt å få det bekreftet gjennom en ny kontakt. En toårskontrakt gir meg mer trygghet og forutsigbarhet og det gjør at man kan fortsette å satse, legger han til. 

Tilbake fra skade

Jenssen, som kom fra TUIL foran årets sesong, var på banen i 14 av de 16 første kampene i Eliteserien og startet de alle, før han pådro seg en skade.

Nå er han tilbake og aktuell for kampen mot Kristiansund søndag. 

- Det er veldig deilig at man føler at man kan bidra igjen, for det har vært et langt avbrekk. Jeg har jobbet hardt for å komme tilbake og jeg ser virkelig frem til å få spille igjen, sier 25-åringen. 

TIL kjemper en hard kamp om å overleve og er på trygg plass syv kamper før slutt. 

- Det er ikke der vi ønsker å være. Det handler om stå sammen og ikke begynne å peke fingre mot noen. Jobber vi hardt videre slik vi har gjort, så kommer det til å belønne seg, det er jeg helt sikker på. 

Annonse fra Obos-ligaen: