- Vi skal vinne titler

Optimismen råder i TIL-leiren etter seieren over Rosenborg i kveld.

TIL vant 2-1 og spilte en svært god kamp mot de regjerende mesterne i Eliteserien. TIL er nå fire poeng bak kveldens motstander, som innehar bronseplassen i serien. Det er seks poeng opp til Ranheim, som er nummer to. Et lag TIL slo 4-0 tidligere i vår på Alfheim.

Annonse:
Det gjør at guttene tror at større ting er i vente.

- Vi skal vinne titler. Vi beviste at vi hadde et slikt nivå inne i kveld. Dersom Ranheim kan ligge på sølvplass, så skal det ikke være noen begrensinger for oss, sier Mushaga Bakenga. 

- Vi vet vi kan slå hvem som helst. Vi sa før kampen at vi skulle gå ut og spille vårt spill og det lykkes vi med. Det er ufattelig deilig med tre poeng. Selvsagt kan vi kjempe i toppen. Alle kan slå alle i serien, bare vi trener godt og står på videre, så kan vi slå alle, spesielt på hjemmebane, sier Lasse Nilsen.

Kaptein Simen Wangberg søker nå en større stabilitet for at TIL skal være i toppen.

- Vi vet vi må være stabil over tid. Men vi kan ikke kun vinne annen hver kamp, som vi har hatt en tendens til. Vi har noen steg enda å ta for å være helt der oppe. Vi lærer hver dag for å nå det målet. Det er ingen tvil om at vi er ute på en artig reise. 

Allerede torsdag er det ny kamp i jakten på en tittel. Da kommer Vålerenga på besøk i 4. runde i NM. Kampen har avspark kl. 18:00.

Annonse fra Eliteserien: