Sjekk hvordan lagene gjør det

Høstsesongen er godt i gang for mange lag i klubben og vi har tatt en sjekk hvordan det ligger an for en del av de andre lagene enn eliteserielaget.

Det andre seniorlaget på herresiden spiller i 4. divisjon. De har hatt en strålende sesong og topper tabellen klart. Etter 15 kamper har de 14 seire og en uavgjort, og med 43 poeng er de elleve foran Krokelvdalen, som har en kamp mer spilt. 

De spiller bortekamp mot Nordkjosbotn i dag mens neste kamp på Alfheim er mandag mot nettopp Krokelvdalen. Vinner de begge kampene og TUIL 2 ikke vinner mot Storelva (går også mandag), så vil TIL 2 være seriemester fem serierunder før slutt. 

Kvinnelagene

I 2. divisjon kvinner avd. 9 har TIL også hatt en strålende sesong. De er nummer to på tabellen, ett poeng bak Porsanger, men de har spilt to kamper mer enn TIL. Etter 11 kamper har TIL vunnet ni, spilt uavgjort en gang og tapt kun en kamp. 

Det blir en veldig spennende avslutning, for kun to poeng bak TIL befinner TUIL seg. De har også spilt 11 kamper. I fjor vant TUIL serien med minst mulig margin, på bedre målforskjell. De to lagene skal også møtes i Dalen 23. september. Lørdag venter en annen tøff bortekamp for TIL mot Porsanger. Av de fem siste kampene, gjenstår en hjemmekamp, 1. oktober mot Fløya 2. 

Annonse:
Også i 3. divisjon ligger de på 2. plass. TIL 2 har 32 poeng og er to poeng bak serieleder Varden, og de har dessuten spilt en kamp mer. Det er tett i teten for også Stakkevollan er med å kjemper om seriegull. De har også spilt en kamp mindre og er ett poeng bak TIL 2. 

I løpet av åtte dager spiller laget to svært viktige kamper. 20. september er de verter for Stakkevollan, men de 28. september spiller borte mot Varden. Sistnevnte er også verter for Stakkevollan i oktober. 

Jenteløftet

TIL har hele tre lag med i den eldste jenteklassen i Troms Fotballkrets. TIL 2, er som de to lagene over, også på 2. plass i serien. De har 31 poeng etter 13 kamper, fem poeng bak Varden som har spilt 12 kamper. Det er likevel imponerende, da dette laget består av unge spillere i 14-årsalderen. 

TIL er nummer seks med 12 poeng på 12 kamper mens TIL jenter er på plassen bak med ti poeng på elleve kamper. Sistnevnte lag spiller bortekamp i neste runde, mens de to andre har kamp på Alfheim. Torsdag møter TIL Ulfstind mens TIL 2 spiller mot Senja/Finnsnes dagen etter. 

TIL-akademiet

TIL-akademiet er med i tre nasjonale serier. Det vil også variere hvilke lag de har, siden spesielt G19-laget mister en del spillere til høstsesongen. Så hvilken plassering har G19-laget? Utrolig nok er de også nummer to! Fire TIL-lag i fire forskjellige serier er nummer to. Mjøndalen leder med syv poeng etter at TIL har fått en tøff start resultatmessig på høstsesongen. Neste kamp er 15. september på Alfheim mot Strømsgodset som er to poeng bak TIL.

Gutter 16 var delt inn i tre serier i vår og de to beste fra hver avdeling gikk til hvert sitt sluttspill. TIL ble nummer to i sin pulje i vår, men det har gått litt tråere resultatmessig i høst. TIL er nummer seks, men bare tre poeng bak 3. plassen. Den plassen innehar Molde, som er TILs neste motstander på bortebane. 

Gutter 14 består av regionslag og de er delt inn i tre avdelinger. Og TIL-spillerne er en del av Troms/Finnmark. De er nå på 6. plass i sin avdeling. Neste kamp for dem er borte mot Oslo Øst 23. september. 

For øvrige lag kan dere gå inn via vår egen hjemmeside

Annonse fra Eliteserien: