Åpner borte mot Bryne

Sjekk hvordan de to motstanderne til TIL i kvalifiseringen, Bryne og Hønefoss, har gjort det i årets sesong.

Kvalifiseringsoppsett er nå klart etter at Norges Fotballforbund har gjennomført trekningen for kvalifiseringen til 1. divisjon for kvinner.

Og TIL starter med bortekamp. 
 
Gruppe 1.
Kamp 1: Bryne – Tromsø
Lag 3 Hønefoss
 
Gruppe 2.
Kamp 1. FK Fortuna – Innstranden
Lag 3 Snøgg
 

Videre kampoppsett

Kampene er berammet til lørdag 20. Oktober kl 13.00
Om lagene blir enige om avvik fra berammet tidspunkt ber vi om at denne avtalen sendes NFF så snart det er klart.

Kamp nummer to i puljene spilles ved at lag nummer tre møter vinner av kamp 1.
Dersom hjemmelaget vinner i kamp 1, spiller de borte mot lag 3.
Dersom bortelaget vinner i kamp 1 , spiller de hjemme mot lag 3.
Ender kamp nr 1 med uavgjort resultat spiller hjemmelaget i kamp 1 borte mot lag 3.

Dersom TIL vinner borte mot Bryne, spiller de altså hjemme mot Hønefoss i kamp to.  Skulle Bryne vinne, og så slå Hønefoss blir det ingen kamp tre, for da rykker Bryne opp. 

Bryne

Vi har sett nærmere på de to motstanderne. TIL har altså bortekamp mot Bryne. 

De har én kamp igjen av sesongen, men er seriemester siden Fyllingsdalen er fire poeng bak. Bryne har vunnet 17 kamper, spilt uavgjort to ganger og tapt to kamper. På eget gress er det 8-1-1 før den siste hjemmekampen. Det ble 0-0 mot Fyllingsdalen mens de tapte 0-1 for Voss, noe som var overraskende siden Voss kun ha vunnet to bortekamper i år. 

I NM ble det tap i første runde på hjemmebane mot avdelingskollega Haugar (nummer syv) med 1-3. 

Annonse:
De har en svært målfarlig spiss i Marthe Christine Johannessen, som har scoret hele 29 mål i årets sesong. I fjor spilte hun 12 kamper og hadde 19 mål, så dette er helt klart en spiller å se opp for. Bryne har scoret 69 mål på 21 kamper, så det er et bra offensivt lag TIL møter. 

Hønefoss

Hønefoss har vært suveren i sin avdeling og har 55 poeng før siste serierunde etter 18 seire, en uavgjort og to tap. De har hele 11 poeng ned til Kongsvinger Fotball. På hjemmebane har de vunnet 10 av ti mulige og de to tapene på bortebane kom mot Sarpsborg 08 (nummer syv) og Røa Elite 2 (nummer tre).

I NM røk de ut med 1-2-tap borte for Hallingdal (avdelingskollega) i første runde. Et lag som kjemper om å overleve en kamp før slutt i serien. 

Og dette er et enda mer målfarlig lag enn Bryne. De har scoret hele 103 mål i årets sesong og de har en spiss som har bøttet innpå mål. Silje Bekkåsen Nyhagen har scoret utrolige 39 mål på 21 kamper. Så her får TIL-forsvaret en bra utfordring om de to lagene møtes. Hennes lagvenninne, Ingvill Hågensen, er også en stor trussel, for hun har socret 21 mål i år. 

Annonse fra Eliteserien: