- En meget god prestasjon

TIL skapte mye mot FK Haugesund, men klarte ikke omsette sjansene i mål og måtte dermed gå av banen med 1-2-tap.

Seieren var Haugesund første på 12 forsøk på Alfheim i Eliteserien. 

Men TIL burde dratt dette i land og sikret tre poeng med tanke på hvor mange sjanser de hadde til å score.

- Vi gjør en meget god prestasjon og spille rundt dem. Vi skape sjanser i hytt og gevær, men vi setter dem ikke. De er dyktig og setter de få mulighetene de har og da blir det ikke poeng. Det er veldig surt, sier Daniel Berntsen. 

- De er knapt borti kula til tider og om vi ikke er fornøyd med den prestasjon her, da hadde vi spilt i Champions League. Det er mye å ta med seg videre og så må passe på å ikke slippe inn slike mål, så blir det mye poeng fremover. 

- Ikke fornøyd

Haugesund tok ledelsen på et skudd fra 14 meter ved Ibrahima Kone etter fem minutter. Magnus Andersen utlignet på lekkert vis da han ble flott spilt gjennom av Berntsen og så satte Andersen ballen over keeper etter 61 minutter. 

Annonse:
I den perioden hadde TIL noen enorme sjanser, men i stedet avgjorde Alexander Stølås kampen i det 75. minutt på et frispark. 

- I en normal kamp, så hadde vi vunnet det her, med de sjansene vi produserer og det spillet vi har. Men vi må bare rekke opp hånden og innrømme at Haugesund tok med seg alle poengene og det er vi selvsagt ikke fornøyd med. Vi skal vinne alle kampene på Alfheim, og når vi ikke gjør det, så er det ikke godt nok og det sier seg selv, sier kaptein Simen Wangberg.

- Vi kunne fått med oss mer om vi var litt dyktigere fremfor mål og hadde hatt marginene med oss, legger han til. 

- Sinnssyk deilig følelse

Andersen, som erstattet en syk Robert Taylor, var naturligvis glad for å havne på scoringslisten siden det har blitt få minutter i Eliteserien i år.

JUBEL: Magnus Andersen scoret i kveldens kamp. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
JUBEL: Magnus Andersen scoret i kveldens kamp. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

- Det er alltid godt å score mål, og det er lenge siden jeg har gjort det, så det å se den gå inn mellom stengene der, var sinnssyk deilig følelse. Det å score mål, er noe av det artigste du gjør som fotballspiller, sier Andersen.

- Når man ikke vinner kampen, så blir ikke følelsen like god. Det kunne vært så mye bedre, så det var synd at det ikke ble poeng. Det var bittert, legger han til. 

Publikum satte også ekstra pris på at Andersen scoret for TIL.

- Det varmer et Øksfjord-hjerte, for å si mildt, det var sinnssyk god følelse, så det skal jeg ta med meg videre.

td10b22a
FRUSTRERT: Gjermund Åsen roper ut i fortvilelse. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Annonse fra Eliteserien: