TIL var vertskap for Kreftforeningen

TIL fikk gleden av å ønske å Kreftforeningen velkommen til Alfheim tirsdag ettermiddag. Barn og unge i ulike aldre fikk møte TIL-spillere og de hadde to fine timer sammen.

Annonse:

Kreftforeningen arrangerer to ganger i måneden noe som heter Treffpunkt. Det er en møteplass for barn og unge mellom 6 og 16 år, som enten har alvorlig kreftsykdom i familien eller har mistet noen. Treffpunkt er en arena hvor barna og ungdommen kan treffe andre i samme situasjon og snakke om utfordringene som kreftsykdom i nær familie fører med seg. Det kan for eksempel være redsel, sorg og savn. 

Treffpunkt er også ment å være en arena hvor deltakerne kan le, være glade og kanskje få et pusterom fra sykdom som ellers preger hverdagen hjemme. 

Det var en stor glede for Tromsø IL å få lov til å være vertskap for denne ukens Treffpunkt. Tre spillere fra TIL A og tre spillere fra TIL B, deltok sammen med Kreftforeningen. Det startet med at alle sammen spiste pizza og hadde noen fine samtaler. Etterpå tok spillerne med seg alle deltakerne på ei omvisning på stadion. Siste timen gikk til å spille FIFA og andre aktiviteter. 

Våre spillere satte veldig pris på å få møte barna og ungdommen som var med på Treffpunkt og håper at deltakerne hadde en fin opplevlese.

Tromsø IL ønsker Kreftforeningen velkommen tilbake til Alfheim når som helst!

Annonse fra Obos-ligaen: