TIL-skolen etter nyttår

TIL-skolen har tatt juleferie, men starter opp igjen 7. januar 2020.

Annonse:

I 2020 ønsker vi at produktet vi leverer på TIL-skolen skal bli bedre enn det har vært den siste tiden. Dette medfører at vi i første periode kommer til å gå ned fra 3 økter i uken, til 2 økter. TIL-skolen blir holdt i Fløyahallen og det er 50 plasser tilgjengelig. Første periode strekker seg fra 7. januar til 26. mars. Påmeldingen starter fredag 3. januar 2020. Det vil bli lagt ut link til bestilling via våre kanaler.  

Målet med øktene på TIL– skolen er at elevene er aktive og blir best mulig ut i fra den enkeltes forutsetninger. Dermed blir det inndelt grupper etter alder, nivå og egne jentegrupper de dagene det er naturlig. Elevene skal i tillegg til den fysiske aktiviteten bli utfordret på samarbeid, selvstendighet, ansvar og planlegging. I sa måte er det viktig at de dagene elevene skal på TIL-skolen får med seg ekstra matpakke og drikke. Det gjør seg godt når konsentrasjonen skal opprettholdes på gode fotballøkter.

Priser (prisene gjelder for hele perioden 7. januar- 26. mars)  

1 økt i uken: 1560 kr 

2 økter i uken: 3120 kr 

Dagene for TIL-skolen vil bli tirsdager og torsdager kl. 1400- 1600.

Til slutt ønsker vi alle sammen en velfortjent juleferie. Vi håper å se dere klar for masse god aktivitet og læring i Fløyahallen på nyåret. 

Annonse fra Obos-ligaen: