TIL og Chelsea enige om Fiabema

Stortalentet Bryan Fiabema er nå formelt sett klar for Chelsea. TIL er enig med den engelske giganten om en avtale.

Annonse:

Bryan Fiabema er vokst opp i bydelsklubben Krokelvdalen og spilte der frem til han var 12 år. Etter det tok han overgang til TIL-akademiet og senere gått gradenene i klubben. I 2019 ble han tatt opp i TILs a-stall, bare 16 år gammel. 

Fiabema ser tilbake på tiden i TIL-akademiet med glede.

-Det har vært artig og jeg har storkost meg. Jeg tar vare alle erfaringer og minner som jeg har tilegnet meg. Jeg kom tidlig til klubben og har opplevd utvikling hele veien. TIL-akademiet har mange gode spillere som jeg håper klubben tar godt vare på. 

Han skryter også av miljøet på Alfheim.

-Miljøet her oppe har betydd mye for meg. Lagkamerater og trenere har tatt godt vare på meg fra dag en. I tillegg har jeg hatt et godt forholde til mine ulike trenere, som jeg har dratt god nytte av individuelt. De har fulgt meg godt opp lært meg veldig mye. Spesielt på den delen som omhandler fotball-smartness, føler jeg at jeg har vokst veldig de siste årene.

Bryan Fiabema, som til daglig hopper på bussen fra Kroken til Alfheim for å gå på skole og trene, flytter nå til millionbyen London og gigantklubben Chelsea. Han ser frem til overgangen og den nye tilværelsen i Chelsea-akademiet.

-Jeg skal først og fremst spille for U18-laget til Chelsea. I tillegg kommer jeg til å trene en del med U23-laget. Jeg skal uansett ta med meg erfaringer fra TIL gjennom det å ha gode rutiner i hverdagen og trene godt. Skal fokusere på det jeg kan gjøre noe med og da tror jeg at jeg kan klare det meste, avslutter Fiabema. 

LP:-En selvstendig gutt

TILs assistenttrener, Lars Petter Andressen, har fulgt Bryan lenge og så tidlig hvilket potensial som lå i gutten fra Kroken. 

- Bryan har siden han kom til klubben vist en stor vilje til å utvikle seg, og har spesielt den siste tiden tatt veldig store steg. Han er en selvstendig gutt som har bodd på hybel alene og busset til trening. Hans evne til å være selvstendig og strukturert, har ført til at han har utviklet seg som fotballspiller, sier Lars Petter Andressen

Han skryter også av jobben som er gjort av hans barndomsklubb på fastlandet.

- Krokelvdalen skal ha masse skryt for det flotte arbeidet med Bryan gjennom hans første år som fotballspiller. Også akademitrenerne som har fulgt han opp den siste perioden i TIL har gjort en strålende jobb.

Vi ønsker Bryan lykke til videre og kommer til å følge han tett i årene fremover.

Annonse fra Obos-ligaen: