TIL møtte Odd på La Manga

TIL spilte idag sin andre kamp under La Manga-oppholdet. For første gang i år fikk de matchet seg mot et Eliteserie-lag.

Annonse:

Det var fine spilleforhold på La Manga i ettermiddag, da TIL møtte eliteserielaget Odd. Sistnevnte hadde en meget god sesong i fjor da de hele sesongen lå og kjempet i toppen av tabellen. For TIL sin del, var det årets første kamp mot et lag fra Eliteserien. 

Odd tok ledelsen i første omgang etter en heading av Tobias Lauritsen. Fem minutter før pause utlignet Magnus Andersen på et volleyskudd. Rett før pause brøytet Brage Berg Pedersen seg frem og alene med keeper satt han inn 2-1. 

Utover i andre omgang ble det en del bytter fra begge lag, som er helt normalt i treningskamper. Rett før slutt skåret Gutan to mål til, og det var Kent-Are Antonsen som puttet begge på straffespark. 

Oppsummert så var det en grei gjennomkjøring for begge lag. En jevnspilt kamp som ga et godt treningsmessig utbytte. Gutan er nå på oppløpssiden av årets første treningsleir. Torsdag reiser laget tilbake til Tromsø. 

Annonse fra Obos-ligaen: