TIL lanserer pop up ungdomsklub

Har du lyst å teste ut ulike aktiviteter rundt omkring i byen? Ta en nærmere titt på vår nye pop up ungdomsklubb!

Annonse:

Det gjøres mye bra for ungdom i Tromsø idag, og mange aktører leverer viktige bidrag. Nå ønsker TIL å være med på dette laget og vi lanserer nå en ungdomsklubb der målet er å gi ungdom et variert og gratis aktivitetstilbud. 

Gjennom vårt samfunnsarbeid TIL for alle, som vi har i samarbeid med Sparebank1 Nord-Norge, vil vi tilby pop up undomsklubber der ungdom fra 13-18 år kan melde seg på ulike aktiviteter rundt omkring i byen. Se foreløpig program lenger ned. 

På grunn av litt innkjøring og korona-restriksjoner, vil vi starte med å teste ut noen aktiviteter med et begenset antall plasser. Når samfunnet normaliserer seg igjen, vil vi ta imot så mange som mulig på våre aktiviteter. Vi håper at det skal være mulig å invitere mange deltakere fra høsten av. 

Takk til mange aktører

I planleggingen av dette konseptet, har vi vært i kontakt med flere ulike aktører for å kunne invitere til aktivitet. Det er blant annet...

Tromsø Klatreklubb: Klatreklubben holder til i det nye Tromsø Klatresenter, som ligger i samme bygg som Tromsøbadet. Det er et stort og imponerende annlegg som er meget populært. Klatreklubben tilbyr klatring for alle nivåer. Klatreklubben tar imot oss den 10.mars og påmelding kan gjøres her.

- Tromsdalen UIL: TUIL er en stor og viktig klubb på fatslandet og har et imponerende anlegg i Tromsdalen. De er en sterk samfunnsaktør som tilbyr allsidig aktivitet, for store og små. TUIL legger til rette for at vi kan komme til TUIL Arena og deres imponerende E-sportsenter med en ungdomsgjeng 22.mars. 

-Troms Fotballkrets: Fotballkretsen er en pådriver for at ungdom skal engasjere i fotball, uavhengig om de spiller selv eller har lyst å være med på andre områder i idretten. De tilbyr blant annet trenerkurs og dommerkurs. Kretsen har sagt ja til å holde dommerkurs for oss og det vil foregå i april. 

-Ishavsbyen vgs: Ishavsbyen videregående skole stiller lokaler til disposisjon slik at ungdom kan, ved hjelp av kyndig veiledning, prøve ut å skru/mekke på mopeder og sykler. Har du en sykkel eller moped som trenger en "vårshining", da stikker du innom med den til pop up ungdomsklubben. 

-Opplæringskontoret for hotell-, restaurant- og reiselivsfag.: Vi har allerede "prøvekjørt" pop up konseptet, der noen ungdommer fikk lov til å lage sushi sammen med to kokker. Dette er en aktivitet som kommer tilbake til høsten. Takk til Petter Markussen, daglig leder ved opplæringskontoret for hotell-, restaurant- og reiselivsfag, for å stille med sushi og to kokker. Vi gleder oss igjen til høsten! 

Vi håper å kunne samarbeide med mange forskjellige aktører og samtidig reklamere for deres tilbud. 

 

Målsettingen med pop up ungdomsklubb

  • TIL ønsker å være en medspiller til det fanatsiske arbeidet som gjøres inn mot ungdom i Tromsø idag. Mange aktører bidrar, og vil være en av dem!
  • Ungdom møtes og er sammen om aktiviteter. Forhåpentligvis kan nye vennskap oppstås. 
  • Vi håper at noen av deltakerne kan finne veien inn i en fast fritidsaktivitet gjennom pop up ungdomsklubb. 
  • Mulighet til å reklamere for ulike aktiviteter i byen. 

 

Foreløpig program frem til sommeren

Dato

Aktivitet

Klokkelsett

Sted

Antall plasser

Påmelding

10.mars

Klatring på Tromsø Klatresenter m/veiledning.

Her kan du lese om Tromsø Klatresenter.

14-16

Tromsø Klatresenter

14

Påmelding til klatring 10.mars

15.mars

Brettspill og brus:

Kom og spill litt morsomme brettspill sammen med andre og ta et glass brus. 

17.00-19.00

Alfheim Stadion

20

 

22.mars

E-sport på TUILs E-sportsenter i Tromsdalen. 

Les mer om TUILs flotte E-sportsenter her.

17.00-20.00

TUIL Arena

18

 
      

12.april

Sjakk og brus

16.00-18.00

Alfheim Stadion. 2. etg

20

 
19.aprilInnebandy15.30-17.00Lerøyhallen15 
April/mai (kommer tilbake til dato)Fotballdommerkurs Alfheim stadion/Lerøyhallen  

Siste to uker i april

(dato kommer etterhvert)

Mekking/vedlikehold sykler og moped

17.00-20.00

Ishavsbyen vgs

10

 

Siste to uker i april

(dato kommer etterhvert)

Mekking/vedlikehold sykler og moped17.00-20.00Ishavsbyen vgs10 

April/mai

(dato kommer etterhvert)

Innebandy

15.30-17.00

Lerøyhallen

15

 

Mai

(dato kommer etterhvert)

Fluefiske m/veileder

 

 

 

 

Mai

(dato kommer etterhvert)

Fluefiske m/veileder

 

 

 

 

På grunn av korona og at vi er i startfase, vil det være begrenset antall plasser frem mot sommeren. 

Aktivitetsledere

Kathrine Larsen er opprinnelig fra Leknes i Lofoten, men studerer idag i Tromsø. I tillegg til å være student, er hun en meget viktig bidragsyter i Tromsø IL. Hun har vært med på flere ulike samfunnsprosjekter i klubben, og nå er hun aktivitetsleder for pop up ungdomsklubber. Vi er veldig takknemlig for å ha Kathrine med på laget. 

I tillegg til Kathrine, vil våre dyktige spillere på TIL 2 være represnetert på ungdomsklubbene. To-tre spillere vil være med på stort sett hver aktivitet. 

 Påmelding

Alt av påmelding gjøres via TicketCo. Det er veldig enkelt og alt er gratis.  Vi vil fortløpende legge inn link for påmelding til aktuelle aktiviteter. Link til klatringen 10.mars ligger allerede ute. 

Alle mellom 13 og 18 år er velkommen til å delta hos oss. Spesielt håper vi at ungdom som er litt usikker på hav de ønsker å gjøre på fritiden, skal melde seg på og teste ulike aktiviteter. Kanskje kan deltakelse i pop up ungdomsklubb være starten på en helt ny hobby? I så fall, vil vi være være behjelpelig med å ta kontakt med aktuell aktør.  

Hva ønsker ungdommen?

Det er viktig for oss å høre hva ungdom selv ønsker å gjøre? Hva kunne dere tenkt dere å ha som aktivitet på en pop up ungdomsklubb? Hvis flere ønsker det samme, vil vi prøve å arrangere dette. 

Gå inn her og kom med ønskelige aktiviteter

 

 

Annonse fra Eliteserien: