TIL Gatelag spiller kamp til inntekt for TV-aksjonen

På søndag er det klart for årets TV-aksjon. På fredag bidrar TIL på et flott arrangement på Slettaelva skole. Det skal være et skoleløp og senere på dagen spiller vårt gatelag en veldedighetskamp mot et utvidet politikerlag. Troms Kraft bidrar med penger slik at kampen generer en fin sum til TV-aksjonen.

Annonse:

Slettalva skole arrangerer fredag sitt årlige skoleløp til inntekt for TV-aksjonen. I tidligere år har elevene samlet inn mellom 60.-80.000 kroner. Elevene skaffer gjerne sponsorer som betaler for hver runde av 300 meter som de fullfører. 

TIL stiller også med representanter i dette løpet, sammen med blant andre politikere. Fra TILs side stiller våre A-spillere Kent-Are Antonsen, Lasse Nilsen og våre danske spiller Felix Winther. A-laget har bestemt at de gir 5000 kroner til TV-aksjonen via arrangementet på Slettaelva fredag. 

Fotballkamp

Etter skoleløpet, er det duket for en veldedighetskamp mellom TIL Gatelag og et utvidet politikerlag. Kampen spilles på skolebanen ved siden av Slettaelva skole og det er 2x15 minutter. Tom Høgli fra TIL stiller som dommer.

Politikere som har bekreftet at de er med er blant andre Sebastian Henriksen fra Høyre, Benjamin Notkevich fra SV, Bendik Woie fra Rødt, Helga Marie Bjerke fra KRF, Ida Hov fra FrP og Jarle Heitmann fra AP. Varaordfører Marlene Bråthen fra Senterpartiet skal stå for åpning av arrangementet. 

I tillegg stiller Britt Leandersen med aktivitetsguidene Sala og Selam som begge er fra Eritrea. TIL har også representanter på dette laget, i form av daglig leder Øyvind Alapnes og styreleder Astrid Strandbu. 

TIL Gatelag stiller med et slagkraftig lag, ledet av våre trenere Syne Vatshelle Raa og Veronika Sæthre som daglig spiller for TIL 2020.  

I forbindelse med kampen, har vår samarbeidspartner Troms Kraft bestemt at de betaler 1000 kroner per mål som skåres og pengene går selvsagt til TV-aksjonen. Vi takker Troms Kraft for deres bidrag!

 

Bli bøssebærer

TV-aksjonen mangler fortsatt mange bøssebærere i Tromsø. Selve symbolet på TV-aksjonen er bøssas møte med hver husstand i Norge. Vi håper så mage som mulig har mulighet til å melde seg på til søndag førstkommende. 

Man kan enkelt melde seg som bøssebærer her.

Annonse fra Eliteserien: