Langtidskontrakt med Gutan

Robert Taylor har signert på en kontrakt som løper ut 2021 i TIL.

TIL leide Taylor fra den svenske toppklubben AIK før sesongen og hadde en opsjon på kjøp som klubben har benyttet seg av. Både avtalen mellom klubb og spiller samt de to klubbene har nå blitt signert.

- Det har ikke vært noen hemmelighet at vi har ønsket å få Robert på en langsiktig avtale ut fra det han har vist i år. Vi er derfor veldig fornøyd med å lande både den personlige kontrakten og avtalen med AIK om kjøp av Robert, sier sportssjef Svein Morten Johansen.

- Signeringen av Robert er et ledd i det langsiktige arbeidet for å etablere av TIL som en stabil toppklubb i Eliteserien, legger han til.  

Annonse:
Taylor er naturligvis glad for at avtalen nå er i boks.

- Det er en stor lettelse. Det var har vært et mas i media om dette veldig lenge, til og med før det var snakk om at TIL skulle kjøpe meg. Folk har snakket mye om det, så det har også bidratt til at dette har vært noe jeg har måtte tenke mye på. Nå han jeg fokusere 100 prosent på TIL og jeg slipper å tenke på hva som eventuelt ville skje etter sesongen, sier midtbanespilleren. 

Det var flere grunner til at han hadde lyst å bli i TIL.

- Dette er riktig for meg, så jeg veldig glad for det ble slik. Jeg trives veldig godt i laget, jeg liker atmosfæren rundt stadion og TIL er et god plass for meg med tanke på at jeg vil bli en enda bedre fotballspiller. Jeg har bare lyst å spille kamper og utvikle meg videre før jeg kan bli klar for en større liga. 

Annonse fra Eliteserien: