Tapte mot Molde

To ganger smalt ballen i stolpen, men nærmere kom ikke TIL. I stedet scoret Molde på sitt første skudd på mål og til slutt vant de 3-0.

Frem til Molde scoret to mål på ett minutt ti minutter ut i 2. omgang hadde ikke vertene hatt et eneste skudd innenfor stengene. 

Før den tid hadde TIL de største sjansene og burde hatt gått til pause med 1-0 da Mikael Norø Ingebrigtsen bommet på åpent mål da han satte ballen i stolpen. 

- Burde satt den

De første 20 minuttene var jevnspilt og sjansefattig. Molde kom til et godt langskudd etter 22 minutter ved Eirik Hestad, men ballen gikk rett i en medspiller i stedet for videre i retning mot det høyre hjørnet. 

Annonse:
Etter 29 minutter skulle det stått 1-0 til Gutan. Christian Landu-Landu skjøt fra 20 meter, og keeper ga retur. Mikael Norø Ingebrigtsen var først på ballen, rundet keeper og kunne bare satt ballen i det tomme målet. Fra skrå vinkel satte han ballen i stolpen.

- Jeg følte jeg kom veldig skrått på, men målet var åpent, så jeg burde satt den, sa Norø Ingebrigtsen til Eurosport.

Skudd fra Åsen

Fire minutter senere var TIL på farten igjen, men Aron Sigurdarson var akkurat før sent ute til å få en fot på ballen. 

Norø Ingebrigtsen spilte Gjermund Åsen gjennom, som skjøt fra litt skrå vinkel, men Molde-keeperen får opp en hånd og reddet forsøket som kom etter 35 minutter. 

Etter de første 45 minuttene burde TIL hatt ledet på Aker Stadion, og vertene hadde ikke et eneste skudd på mål i 1. omgang.

- Vi blir spilt litt lavt, men ting ser veldig greit ut for vår del, sa Norø Ingebrigtsen.

Nær scoring

Andre omgang startet med to langskudd fra Åsen før det var gått to minutter. Men han fikk ikke skikkelig klem på ballen ved begge forsøkene, så keeper reddet greit. 

Fire minutter ut i omgangen fikk Molde frispark. Ruben Gabrielsen er først på ballen, men headet ballen flere meter over. 

Nydelig TIL-angrep. Magnus Andersen spilte til Norø Ingebrigtsen som driblet av en mann og skjøt like utenfor vinkelen. Så nært mål.

To raske

Like etter står det 1-0. TIL klarerte ballen ut til Etzaz Hussain som klinket til fra 18 meter og ballen føk opp i det høyre hjørnet. 

Og bare ett minutt senere sto det 2-0 til Molde. Ballen ble slått inn fra høyre og inne i feltet rager Bjørn Sigurdarson høyest. Han headet ballen i mål. 

Etter 61 minutter var innbytter Elhadj Mour Samb på farten. Han skjøt fra 18 meter og ballen gikk i stolpen, så ut i det venstre beinet til keeper, før den gikk tilbake, men en halv meter på feil side av stolpen. Marginene var ikke med TIL.

Ny scoring

Kampen var 64 minutter gammel da Fredrik Brustad fikk avsluttet alene med Gudmund Taksdal Kongshavn, men sistnevnte gikk seiret ut av duellen. 

Neste mulighet kom 20 minutter senere. Og det endte i mål. Brustad skjøt fra 17 meter og ballen føk i mål forbi Kongshavn. 

På overtid var TIL nær en redusering, men Samb headet noen centimeter utenfor. 

Annonse fra Eliteserien: