- Gjør ting for komplisert

Thomas Lehne Olsen ble matchvinner da Lillestrøm sørget for TIL gikk på sitt første hjemmetap for sesongen.

Lillestrøm vant kampen 2-1 og tidligere TIL-spiller Thomas Lehne Olsen scoret det andre målet for gjestene. Magnar Ødegaard, som tidligere har spilte for LSK, reduserte for Gutan, men nærmere kom aldri TIL.

Dermed ble det årets første hjemmetap i kamp nummer fem på Alfheim. 

- Jeg er skuffet over at vi tapte på hjemmebane. Men dessverre kan slikt skje, sier trener Simo Valakari. 

- To baklengs mot Lillestrøm midtveis i første omgang ga de en altfor god start. Vi gjorde en god jobb i andre omgang og spillerne prøvde virkelig, men vi fikk ikke uttelling. Vi får bare lære av dette.

For komplisert

TIL har slitt de siste kampene i Eliteserien og fått bare ett poeng på tre kamper.

- I starten av sesongen hadde vi et par dårlige resultater, men vi bare fortsatte å jobbe med det vi hadde tro på. Det kommer vi til å fortsette med nå også.

Annonse:
Han er klar på hva som er problemet. 

- Vi prøver å gjøre ting for komplisert. Vi må gjøre ting enklere og la ballen gå mye raskere. Da vil vi skape mer offensivt. Vi tar en del feil valg og det må vi få rettet på. Måten vi spiller på er krevende, men vi må være sterke i troen og holde oss mentalt på tå, så kommer resultatene, sier Valakari. 

Hjernerystelse

Verken Simen Wangberg eller Gjermund Åsen var med i kveld. 

- Det var for risikabelt å ta de med. Valget ble tatt i dag. Så får vi se hvordan de er med tanke på kampen onsdag. Vi har mange kamper fremover, så det var ingen hensikt å ta noen sjanser. 

Jakob Karlstrøm måtte gå av banen tidlig i første omgang da han krasjet med stolpen og slo hodet i den. Han har pådratt seg en hjernerystelse.

Annonse fra Eliteserien: