Tre tatt ut til talentleir

Siril Johansen Mellem, Ina Birkelund og Amalie Isabell Taraldsen er tatt ut til Equinor Talentleir.

Annonse:

I perioden 21. - 24. mars er det klart for ny talentsamling i Sarpsborg. J15-landslaget, J15 skyggelandslag og to J14-tropper er tatt ut. 

Johansen Mellem og Birkelund er på J15-skyggelandslaget mens Taraldsen er i den ene J14-troppen.

- Dette er første gang jentene født i 2005 er inne på et nasjonalt tiltak, mens 2004-jentene opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til. Første offisielle landskamper for kullet er ikke mange månedene unna, og vi begynner å forberede inn mot det, sier fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland. 

- Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen.  Temaet for denne samlingen vil i all hovedsak være forsvarsspill. Og dette trener vi på fordi vi vil spille minst mulig i forsvar når vi spiller med flagget på brystet. For å si det det enkelt: Jo bedre vi er i forsvar, jo raskere vinner vi ballen og jo oftere får vi muligheten til å angripe, fortsetter han. 

Annonse fra Eliteserien: