Takøy blir TUIL-leder

Inge Takøy slutter som keepertrener i TIL, for å ta over som daglig leder i TUIL.

Takøy har takket ja til lederstillingen og skal etter planen starte i jobben 1. mai. 

- Det har vært en krevende og tung avgjørelse å ta, men det ble til syvende og sist et spørsmål om skulle fortsette som trener eller gå over i en lederstilling. Lederskap og ledelse har vært en stor del av mitt liv, og jeg har et ønske om å vende tilbake til det, sier Takøy.

- TUIL er en flott klubb, og en foregangsklubb på mange felt. Det ville vært uaktuelt å gå inn en klubb der man ville være alene, men her er det en stor organisasjon på plass. For meg er det vel så mye et samfunnsprosjekt å gå inn i TUIL hvor jeg vil se på mange ting. Jeg gleder meg til å begynne i jobben, legger han til. 

Sterk leder

I TUIL er man glad for å få på plass en ny klubbleder. 

Annonse:
- Vi har vært på jakt etter en daglig leder siden november. Det har vært viktig å få på plass en sterk leder som kan håndtere klubblivet i TUIL. Vi får en sterk og tydelig leder med en spennende bakgrunn med erfaring fra både skole og idrett. En kandidat som vi har jaktet på, sier styreleder i TUIL, Are Bessesen. 

- Han har vært i klubben før, og kjenner både Dalen og klubben veldig godt, legger han til.

Ut på jakt

Nå må TIL ut på jakt etter keepertrener. 

- Han ønsker å ta jobben og vi vil lytte til hvor han vil. Han har gjort en god jobb hos oss. Dette viser at den 25-30 år gamle tradisjon der mange spillere og ledere har gått mellom TUIL og TIL fortsatt lever i beste velgående. Det er viktig at klubbene kan være en verdi for hverandre. I fjor var det Lasse Nilsen som gikk til TUIL som vi dro god nytte av da han kom tilbake, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

- Vi setter umiddelbart en prosess for å finne en ny keepertrener. Vi har noen navn og det er mulig vi ser mot utlandet. Vi vil tenke bredt, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: