Takk, Magnus!

Etter 11 sesonger, godt over 50 mål, 26 E-cupkamper og utallige gode øyeblikk, er det med et varmt hjerte vi takker av Magnus Andersen etter denne sesongen.

Annonse:

Magnus Andersen er en eventyrhistorie. Den blide finnmarkingen signerte for TIL i november 2010 og ble offisielt TIL-spiller i januar 2011. Det ble starten på en av de største TIL-karrierene gjennom tidene!

Nå er han og Tromsø Idrettslag enig om å sette punktum for denne gang. Det er en høyt verdsatt spiller og medmenneske som nå er inne i de siste ukene av sin spillerkarriere i klubben. 

For Magnus Andersen har levert varene i snart 11 strake sesonger på Alfheim. Klubbspilleren står p.t på hele 309 kamper. Med det er han nummer fem på adelskalenderen i klubben, bak spillere som Bjørn Johansen, Tore Nilsen, Miika Koppinen og Thomas Hafstad. 

Men på ett parameter troner Øksfjordingen desidert øverst. Med sine 26 kamper og 9 scoringer, betegnes han med rette som "Europakongen" i TIL. 

Gjenopplev Magnus sin første scoring som kom mot Vålerenga hjemme på Alfheim stadion 17. juli 2011. En fantastisk heading foran et heltent hjemmepublikum. Vakkert!


NTB_EQRsDiIZKZo.jpg
Tromsø 20211024. Tromsøjubel for seier under eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Mjøndalen på Alfheim Stadion. Magnus Andersen leder jubelropet.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Det er ikke bare spilleren Magnus Andersen som kommer til å bli savnet på Alfheim. Hans humør, medmenneskelige egenskaper og omgjengelighet er noen av hans kvaliteter som vi har fått gleden av å være en del av. Der er alltid et smil og en god kommentar på lur!

I TIL ønsker vi å fremheve det STORE LAGET i alt vi gjør. Det at man er en del av noe større enn bare seg selv. Magnus Andersen er selve definisjonen på en lagspiller. Alltid lyttende, raus, lojal og støttende til de som til enhver tid spiller. Også i de perioder der han selv ikke har fått spille like mye. 

På vegne av hele Tromsø Idrettslag, takker vi ydmykt for at vi har fått gleden av å ha vært en del av Magnus Andersens store karriere! 

Det har vært en fornøyelse!

Lykke til videre og velkommen tilbake!

Nedenfor har vi samlet et knippe av scoringene til Magnus. Nyt!


Annonse fra Eliteserien: