Takk for innsatsen, Gudmund!

Etter 5 år i Tromsø Idrettslag, må vi dessverre si farvel til en klassekeeper, humørspreder og meget profesjonell toppidrettsutøver.

Annonse:

Tirsdag formiddag ble det klart at Gudmund dessverre forlater TIL og gjør seg klar for nye utfordringer. Omstendigheter rundt nedrykket til OBOS-ligaen, gjør at klubben dessverre ikke kan fornye kontrakten med Kongshavn.

Sportssjef, Svein Morten Johansen, sier at det er vemodig at Kongshavn forlater klubben og er tydelig på at han kommer til å bli savnet. 

-Gudmund er en meget god keeper som vi gjerne skulle ønske at vi kunne beholde. Dessverre fører et nedrykk til at vi må kutte i utgifter der det er mulig. Det gjelder også på sporten. Da har vi ikke råd til å ha en så sterk keeper i stallen når vi i tillegg har Jacob Karlstrøm. 

Johansen fremhver Kongshavns mange kvaliteter, både som keeper og person.

-Han har vært her i fem år og har vært meget profesjonell. Han har gjort mange gode kamper for oss og har hatt noen eksepsjonelle redninger. I tillegg har han bidratt utenfor banen med sitt gode humør og deltakelse i klubbens samfunnsarbeid. Senest i fjor var han nominert til MOT-prisen. Ingen tvil om at Gudmund har satt et bunnsolid fotavtrykk i klubben, sier Johansen.

tdc325a2

Gudmund Broks Kongshavn ble hentet til klubben før 2015-sesongen. Etter det har han spilt nærmere 90 kamper for TIL. Hovedpersonen selv innrømmer at det er spesielt at det nå er over. 

-Det føles veldig rart akkurat nå. Jeg har blitt utrolig glad i TIL og Tromsø. Det føles som om jeg har vært her i mye mer enn 5 år og ønsker klubben alt godt i fremtiden. TIL er viktig for mange mennesker og hører hjemme i Eliteserien. Det er trist at min tid i nord ble avsluttet med nedrykk og at økonomien setter sine begrensninger for fortsettelsen. Men sånn er fotballen, og jeg er sikker på at både meg selv og TIL går lysere tider i møte, sier Kongshavn.

Lykke til videre, Gudmund!

Hele TIL-familien takker deg for innsatsen og ønsker deg lykke til med fremtiden! 

Annonse fra Eliteserien: