Syv på rad!

Gutan leverte nok en god bortekamp mot Åsane i kveld. Etter et sent seiersmål står vi sterke syv seire på rad og full pott i årets Obos-liga.

Annonse:

Det var to lag som begge har kommet godt igang i årets sesong som møttes på Myrdal ikveld. TIL hadde seks strake seire og serieledelse, mens Åsane lå på en fin femteplass med 10 poeng. 

Åsane åpnet kampen friskt og hadde flere fine kombinasjoner og tilløp til sjanser. Etterhvert kom TIL mer og mer inn i kampen og skapte noen fine muligheter. Gutan så friske ut utover i omgangen. Blant annet hadde vi to skudd i stanga ved Eric Kitolano og Lasse Nilsen. 

I andre omgang var Gutan det beste laget. Tidlig i omgangen luftet midtsopperkjempe Jostein Gundersen høyreslegga og for tredje gang i kampen smalt det i Åsanes treverk. I tillegg hadde vi flere fine skuddforsøk og muligheter. 

Åsane spilte seg inn i omgangen og etter 76 minutter ble innbytter Henrik Udahl spilt gjennom og delvis alene med TIL-keeper Jakob Kalstrøm, men chippen snek seg over mål. 

Likevel var det TIL som styrte banespillet i andre omgang. De jaktet et seiersmål og forsøkte å finne åpninger i Åsanes etterhvert lave press, men det så lenge ut til at Gutan ikke skulle klare å overliste keeper Eirik Østgård.

Men i det 88.minutt får TIL corner. Kent-Are Antonsen legger ballen i rommet foran første stolpe. Der møter Ruben Yttergård Jenssen og forlenger ballen videre bak i feltet. Ballen ender til slutt opp midt foran mål og det står Sakarias Opsahl på rett plass og får styrt den i nota. En fult fortjent ledelse til TIL. 

Åsane kunne fått med seg et poeng på overtid da David Wolfe ble spilt fri ute til venstre for mål, men skuddet havnet utenfor.

Dermed endte det med seier til Gutan og nok en sterk prestasjon av spillerne og trenerteam. 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: