Supportertreff med Valakari

Alle TIL-supportere som ønsker å møte TILs nye trener Simo Valakari er hjertelig velkommen til supportertreff på Alfheim lørdag.

Isberget har tatt initiativ til et slikt møte og står som arrangør. Supportertreffet blir arrangert i Store Stå i tribune vest klokken 17:00 lørdag og det er et åpnet møte, slik at alle som ønsker det, kan ta turen for å møte Simo Valakari. 

- Dette er en fantastisk og unik mulighet for alle TIL-fans. Byens fotballinteresserte publikum får møte og snakke med Simo direkte. Fotball er lidenskap og det har vi sett at Simo så absolutt innehar. Vi vil dele denne lidenskapen med de som ønsker å møte vår trener, sier leder for Isberget, Alf Edvard Masternes.

Se videointervju hvor Simo Valakari snakker om lidenskapen

Isberget møter alltid opp på Rogers før kamp, men de har nå laget et supportertreff slik at Valakari har en mulighet til å møte fansen og snakke med dem. 

- Isberget er for alle som har hjerte for TIL derfor arrangerer vi supportertreffet. Tidligere har vi hatt "sporten" eller spillere som ikke er klar for troppen på våre forspill. Nå forsøker vi en annen vri. Kampdagen er hektisk for de fleste, derfor har vi dette dagen før.

Annonse:
Det er også mulighet til å se fotball før møtet. TILs damelag spiller årets siste hjemmekamp mot Porsanger lørdag kl. 15.00 til tross for at de fortsatt har syv kamper igjen i seriespillet. TIL-damene leder 2. divisjon og har ikke tapt i år. Porsanger er nummer tre på tabellen, så dette blir en viktig kamp. 

- Vi skal møte opp og heie på damene før vi har supportertreffet. Jeg håper at mange har lyst å se kampen, så det er bare å møte opp, sier Masternes. 

Ta turen til Alfheim og få med deg både en fotballkamp og et møte med treneren i TIL, Simo Valakari. 

Annonse fra Eliteserien: