Styrker trenerteamet

Jørgen Vik blir nyeste tilskudd til trenerteamet rundt a-laget.

Annonse:

Det unge og lokale trenertalentet Jørgen Vik kommer inn i trenerteamet rundt a-laget. Han har den seneste tiden gjort en strålende jobb for Skjærvøy og vært en viktig bidragsyter i flere andre lokale fotballmiljøer. Nå skal han bidra med sin kompetanse for TIL.

Jørgen kommer inn som trener sammen med Gaute Helstrup og Lars Petter Andressen, og skal arbeide tett inn mot hele laget.

- Det er veldig kult at Jørgen nå tar steget inn i Eliteserien etter noen flotte år i vår viktige samarbeidsklubb Skjervøy som har lagt godt til rette for at Jørgen kunne utvikle seg som trener, sier spillerlogistikkansvarlig, Lars Petter Andressen. 

Jørgen Vik gleder seg til å komme i gang, og bli bedre kjent med spillerne og klubben.

- Jeg er utrolig glad for å bli en del av TIL, og ser fram til mange spennende utfordringer i 2021-sesongen. I tillegg kjenner jeg Gaute godt fra tidligere, og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med en sulten og spennende spillergruppe, sier Jørgen Vik.

Gaute Helstrup er strålende fornøyd med å få Jørgen inn i trenerteamet og gleder seg til å arbeide sammen med han igjen.

- Vi har hatt et sterkt ønske om å forsterke trenerteamet ved få inn både flere personer og ny kompetanse som kompletterer teamet. I Jørgen får vi først og fremst inn en veldig dyktig fotballtrener med bred kompetanse. Forhåpentligvis vil han gjøre en god jobb for TIL i årene som kommer, sier Gaute Helstrup, hovedtrener i TIL.

Velkommen til klubben Jørgen!

Annonse fra Eliteserien: