Strålende start på TIL-skolen

Årets første uke på TIL-skolen (TILs Fotball Fritidsordning) er over, og det kan meldes om herlig aktivitet, smil, latter og glede.

Annonse:

Noen ord fra første uke på TIL – Skolen.

Bevertningen, smittevernet og trenerteamene på de forskjellige dagene melder om god stemning i gruppene. Det er enda plass for nye deltakere som har lyst å melde seg på. 

Mia Langaas (t.v) er vår nye trener for jentene på TIL-Skolen, mens Thomas Bergsaker (t.h) er trener for både guttene og jentene.
Mia Langaas (t.v) er vår nye trener for jentene på TIL-Skolen, mens Thomas Bergsaker (t.h) er trener for både guttene og jentene.

Dagene vi arrangerer TIL – Skolen er: mandag, tirsdag (fullt), torsdag og fredag. Verdt å merke seg er at torsdagen er kun for jenter og det er enda god plass.

Ny trener på plass

Vi har også denne torsdagen fått på plass en dametrener i Mia Langaas. Velkommen til Mia som kommer fra Trondheim med fotballbakgrunn fra Strindheim og Freidig. I dag trener og spiller hun for TSI og tar studier. Mia har også trenergjerning i handball og flere år som trener i Taekwondo. 

Sunn mat før trening

Elevene ankommer Lerøyhallen mellom 1400 og 1430 der de de blir møtt av smittevernsgeneral Asbjørn Josefsen i døra. I denne perioden kan de ta trappa opp til trivelig bevertning med Berit Berg og Eli Sawyer som har satt ut brødmat, pålegg og frukt på bordene i møterommet. Et fint tiltak for elevene der de får i seg en matbit etter en lang skoledag og kan møte treninga med ny energi.

Når elevene har spist ferdig og ryddet etter seg kan de dra ned i hallen å drive egentrening med utlagte TIL-Skoleballer helt fram til 1430. Da blir de innkalt til 3 trenere som da har klargjort sine økter med kjegler, stiger og vester i 3 grupper.

Varierte øvelser tilpasset ferdighetsnivå

I øvelsesutvalget følger TIL-Skolen aktivitetsprinsippet fra NFF’s Grasrottrenerkurs: «Sjef over ball», «Spill med og mot», «Tilpasset smålagsspill» og «Scoringstrening». Det hele gjennomført med positivitet og trivsel. Ved øktens slutt 1545 tar hver trener en refleksjon med gruppa før ALLE er med å rydde utstyr.

Deretter forlater alle hallen før kl. 1600 gjennom B – utgangen slik at en ikke møter neste treningsgruppe (kohort) i hovedinngangen. Da har alle elevene gjennomført et par meningsfylte, artige, sosiale og sunne timer med fotball.

Vi gleder oss til fortsettelsen!!!

Annonse fra Eliteserien: