Vi trenger deres støtte!

Les hva Simo Valakari har på hjertet i hans egen spalte.

Vi har hatt fire kamper på ti dager, der tre av dem var bortekamper. Nå står tre kamper på åtte dager for tur. Heldigvis er to av dem på Alfheim, for jeg elsker kamper på vår egen bane. Bortekampen er mot vår erkerival Bodø/Glimt, selv om "naboen" vår i Eliteserien er hele 550 kilometer unna. Det er som Vålerenga skulle spilt nabooppgjør mot Rosenborg!

- Det gjør at vi vil vinne for dere.

— Simo Valakari
Kampene kommer tett som hagl i mai, men det er fantastisk å spille når noe står på spill. Og ingen ting er bedre enn å spille foran eget publikum. Nå får vi to spennende motstandere på besøk også. Først er det Lillestrøm søndag, før Vålerenga kommer nordover mandag 21. mai. 

To gode motstandere. To lag vi vil slå. Med støtten fra våre tilhengere i ryggen. Vi har spilte tre veldig gode hjemmekamper med mange scoringer før det ble 0-0 mot Kristiansund sist. Fotballen er slik. Dessverre kommer det kamper som vi ikke er fornøyde med. Men nå skal vi slå tilbake.

Annonse:
Og det er der dere er så viktig. Spillerne snakker om det. Trenerne snakker om det.  Hvordan laget blir drevet fremover av entusiasmen og trøkket som kommer fra tribunen. Det gjør oss stolte. Det gjør at vi vil mer. Det gjør at vi vil vinne for dere. For dere er det viktigste for spillerne, trenere og klubben. Så vi vil ha flest mulig på Alfheim. Dere er med på å gi oss gode resultater. Derfor er deres støtte uvurderlig for oss. 

Jeg ser også frem til fotballens festdag, en ny erfaring for meg. Vi skal være best i nord. Derfor drar vi til Bodø for å ta tre poeng slik vi kan feire sammen med dere i toget 17. mai. 

En veldig spennende uke står for tur. Jeg håper dere gleder dere like mye som meg. For dette kan bli veldig moro. Stå sammen med oss. La oss sammen løfte laget og byen til nye høyder. 

EYA TIL!

Simo Valakari

Annonse fra Eliteserien: