Stort spleis-bidrag fra seniorklubben

Tromsø Idrettslag's Seniorklubb endret på planene da de fant ut at banken matcher beløpet som blir gitt til spleisen for Lerøyhallen.

Tromsø IL har opprett en spleis for å få inn fire millioner kroner i egenkapital til Lerøyhallen, som er under bygging.

Sparebank1 Nord-Norge matcher hver en krone som kommer inn opp til to millioner kroner. Nettopp det gjorde at seniorklubben endret på planene sine.

- Vi har snakket om at vi skulle bidra til utstyr når hallen sto ferdig. Men når vi fant ut at våre 50.000 kroner ble til 100.000 kroner siden banken dobler beløpene som kommer inn, var det enkelt å gi nå. Stryret var enstemming og det ble applaudert da vedtaket ble gjort. Og jeg vet at andre medlemmer i klubben syns dette er et kjempeflott valg, sier leder i Tromsø Idrettslag's Seniorklubb, Kjell N. Olsen. 

- Når banken gjør dette, så ville det bare være dumt å vente, legger han til. 

Annonse:
Dersom du ønsker det, kan du støtte Lerøyhallen ved å gå inn på spleisen her. Alle bidrag, store som små, vil bli satt utrolig stor pris på. 

- Veldig glad i TIL

Hallen skal brukes av barn og unge i TIL og blir sammen med Bjerkakerhallen et samlingspunkt for yngres avdeling. 

- Det er utrolig at ting nå blir lagt til rette for barn og unge i klubben. Det er viktig at de får gode treningsfasiliteter slik vi kan få frem gode fotballspillere, sier Olsen. 

- Vi er en gjeng mennesker som er veldig glad i TIL og derfor vil vi bidra til å hjelpe yngres avdeling, legger han til. 

Bidrag er så langt det tredje største som har blitt gitt i spleisen. Consto Holding AS ga 250.000,- og Kræmer AS har gitt 100.000 kroner. I skrivende stund har det blitt samlet inn om lag 900.000 kroner. 

Dugnadsånden er stor

Seniorklubben bidrar på mange områder. Blant annet bidrar de på hver hjemmekamp og de møtes på Alfheim hver onsdag hvor de gjør forskjellig typer dugnadsarbeid. 

- De gjør en uvurderlig dugnadsinnsats for klubben, sier William Frantzen, arena- og arrangementsansvarlig i TIL.

- Det er en flott gjeng som gjør arbeid som vi ellers i klubben ikke har ressurser til å gjøre. Måten de har kommet inn i klubben på og skapt et miljø hvor de tar en kopp kaffi og gjør arbeid på arenaen er fantastisk for klubben.

Og det er alltid plass til flere.

- Det er flott at de har en samlingsplass og TIL er en klubb som skal være for alle. Å ha en slik gjeng er positivt for alle parter. De bidrar til oss og vi bidrar for dem, slik at vi skaper et fellesskap. Om det er flere som vil være med, så er de hjertelig velkommen, for vi er en åpen og inkluderende klubb

Annonse fra Obos-ligaen: