Stormøtet ble en suksess

I går kveld ble markeringen av Tromsø IL som Kvalitetsklubb og stormøte i klubben gjennomført. Om lag 70 deltakere fra hele TIL-familien dukket opp og bidro til at dette ble et flott møte og en fin markering.

Annonse:

Møtet ble innledet av nestleder i klubbstyret, Astrid Strandbu, som fortalte litt om hvilken jobb som var lagt ned de siste årene for å få gjennomført prosessen for å ble Kvalitetsklubb og hvilken betydning dette arbeidet får for både trenere, lagledere, spillere og foreldre.

Les mer om kvalitetsklubb https://www.fotball.no/klubb-og-leder/kvalitetsklu.... Stine Gundersen fra Troms fotballkrets gjorde deretter den formelle overrekkelsen av diplom og synlig bevis på vår status som Kvalitetsklubb.

Det ble gjennomgang og presentasjon av både sportsplan, klubbhåndbok, nettside og klubbapp og daglig leder i Yngres avdeling, Øivind Hansen, samt utfyllende informasjon om både Trond Are Bjørnvold (utvalg barn og ungdom) og Geir Gabrielsen (utvalg samfunns- og verdiarbeid).

Mange var også kommet for å få et innblikk i Lerøyhallen og hvordan den blir. Børge Brunes (styret) hadde en flott presentasjon av hallen og de fantastiske mulighetene dette gir klubben når den står ferdig til våren. Møtedeltakerne kom også med gode innspill både på bruken av hallen og ulike driftskonsepter.

Tromsø IL ser fram til flere møteplasser der vi får diskutert ting og delt erfaringer, og vi takker for engasjementet og gløden til alle dere som var tilstede i går

Annonse fra Obos-ligaen: