Stenersen forlater TIL

Bjørn Vidar Stenersen forlater TIL og går inn i ei 100%-stilling rundt landslaget.

Annonse:

"BV" kom til klubben i fjor etter å ha vært mange år i danske FC København. Nå forlater han Alfheim og går inn på fulltid som fysisk trener i Norges Fotballforbund, med hovedfokus på oppfølging av A-landslagsspillerne. Han skal også inngå i fagmiljøet i eliteavdelingen mellom samlingene. 

Landslaget forsterker samtidig apparatet med Bård Wiggen, som blir en del av trenerteamet. Landslagssjef Ståle Solbakken er veldig glad for de nyeste signeringene. 

- Selv om jeg er særdeles godt fornøyd med dagens støtteapparat, jakter vi selvsagt på det som kan pushe oss til ytterligere fremgang, slik at marginene går i vår favør under de viktige Nations League- og kvalikkamper fremover. Det blir derfor meget bra å få på plass Bård Wiggen og Bjørn Vidar på full tid. Dette er to personer med massiv erfaring, også internasjonalt, som også kjenner mine tanker om spillet særdeles godt. De vil derfor kunne bidra og pushe oss fra dag 1, både rundt A-landslaget og i eliteavdelingens fagmiljø generelt, sier landslagssjef Ståle Solbakken til fotball.no.

Tromsø IL takker Bjørn Vidar for innsatsen og ønsker han lykke til med arbeidet rundt landslaget! 

Annonse fra Eliteserien: