-Steikanes artig!

iTromsø Cup 2020 er historie. Det ble tre dager med fotballfest i Skarphallen.

Annonse:

8 herrelag og 4 kvinnelag var i helgen deltakere i historiens første iTromsø Cup. Det ble spilt god fotball og det var god stemning i hallen. 

Etter innldende kamper fredag og lørdag, var søndag satt av til sluttspil. På kvinnesiden endte det med finale mellom TIL Kvinner og Fløya. Til slutt endte det med 3-0-seier til forhåndsfavorittene Fløya.

fløya

På herresiden møttes TUIL og Alta til finale. Det ble en spennende kamp der TUIL til slutt vant 3-2. 

tuil

Arrangementssjef og turneringsleder, William Frantzen, er fornøyd med turneringen.

-Det er første gang vi arrangerer denne turneringen og første gang på mange år at det arrangeres ei stor turnering i Skarphallen. Hvis man tar det med i betraktningen, så er vi veldig fornøyd med hele helgen. Vi som har stått for arrangementet, har kost oss veldig. Jeg vil gå så langt som å beskrive helgen som steikanes artig, smiler Frantzen.

Han takker alle lagene som har vært og håper det kan gi mersmak inn mot neste år.

-Jeg håper at lagene har hatt en god opplevelse i hallen og at de har hatt utbytte av kampene. Jeg har fått snakket med en del spillere underveis og det virker som at vi har truffet bra på konseptet. Så er det garantert ting vi kan gjøre annerledes og bedre inn mot neste år, og det skal vi evaluere i ettertid, avslutter Frantzen. 

For flere bilder og reportasjer fra turneringen, følg TIL på Facebook, Twitter, Instagram og TikTok.

Tromsø IL takker ydmykt alle som har bidratt i og rundt årets iTromsø Cup! Tusen takk!

 

Annonse fra Obos-ligaen: