- Solskjær anbefalte Gutan

Manchester United-spiller Aidan Barlow er klar for TIL, og klubben tror dette er starten på det som kan være et godt samarbeid med Premier League-klubben.

Annonse:

Kontakten mellom de to klubben har kommet etter at Isak Hansen-Aarøen ble klar for Manchester United og han slutter seg til klubben i august 2020.

I dag ble neste steg i samarbeidet med de to klubbene klart da den offensive midtbanespilleren Aidan Barlow ble utlånt til Tromsø IL for resten av sesongen. 

- Vi syns dette er veldig spennende fordi vi samarbeider med en storklubb og vi har allerede utviklet et godt samarbeid og dette har nå materialisert seg i at vi låner Barlow. Det blir interessant å se hans nivå opp mot våre egne gutter på samme alder, men vi vet vi får en veldig god spiller, sier sportssjef Svein-Morten Johansen. 

- Dette kan være starten på et langvarig samarbeid som kan gi oss mye, også på kompetansesiden. Vi har allerede en veldig god dialog. Det betyr veldig mye for oss og selv om vi nå får en spiller, så er det viktigste kanskje det vi får være tett på dem og få ny kunnskap, legger han til. 

Barlow gleder seg til en ny utfordring i norsk eliteserie. 

- Det er flott mulighet for meg og jeg gleder meg til å komme i gang. Det er noe helt annerledes for meg og jeg er sikker på at jeg kommer til å vokse både som spiller og person, sier 19-åringen. 

- Jeg vet at det er bra nivå på norsk fotball for jeg har snakket med flere, blant annet Mark Dempsey og så har sjefen min Ole Gunnar Solskjær anbefalt dette. Så det blir en flott utfordring for meg og jeg er klar om treneren her ønsker at jeg skal spille allerede til helgen, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: