Spiller på lag med studentene

På dagens StudEXPO stilte studenter opp som frivillige for å få enda flere av sine likesinnede på Alfheim.

Steinar Martinsen og Puh Kean Chong har siden i vår - sammen med mange andre studenter - vært med på et prosjekt for Handelshøgskolen ved Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet, for å komme med forslag og ideer for å øke publikumstallet på Alfheim.

- Det har vært veldig artig, for det er noe annet enn å sitte på skolebenken. Det føltes nesten ikke som skole en gang, for vi møttes som en gruppe og hadde en praktisk case med en spennende bedrift. Vi får et flott møte med arbeidslivet på denne måten, sier Martinsen. 

- Jeg er veldig fotballinteressert og vært på en del fotballkamper med TIL samt fotballkamper med Manchester United i England. Det var perfekt for meg at vi skulle samarbeide med TIL, for det forener alle mine interesser som innovasjon, ledelse og fotball, legger han til. 

Spesialtilbud for studenter

Studentene er en gruppe som Tromsø IL i år har økt fokuset på.

- Det er ikke tvil om at vi har et uforløst potensial der. Derfor har vi også laget spesialtilbud til studentene, sier arrangementssjef i TIL, Cecilie Nøstvik.

- Vi må jo lære nye studenter å gå på TIL-kamp, for det representerer mye kultur og stolthet, legger hun til.

Det finnes to tilbud som studentene kan benytte seg av:

1) Velkomsttilbud i forbindelse med Debutuka på TIL-Aalesund søndag 20. august kl. 18:00: 50,- per billett.

2) Halvårs sesongkort. 7 kamper til 500,-. (Velg Tromsø sesongkort 2017 og så felt A, D, H eller L når du klikker deg inn)

Eksotisk 

TIL var invitert på dagens StudEXPO for å gi informasjon og få flere studenter til Alfheim. Der bidro Martinsen og Chong ved å snakke direkte med byens nye studenter. 

- Det virker som det er stor interesse, og da spesielt blant de internasjonale studentene. De kommer til oss i stedet for at jeg må ta initiativet til å snakke med dem. De syns fotball er spennende og eksotisk i et nytt land, sier Martinsen. 

- Det er artig å fronte en så stor organisasjon som Tromsø IL og jobbet litt målrettet mot andre studenter. Så er det spennende å kunne se om tilskuertallene går opp, og se om man kan være med å gjøre en forskjell, legger han til.

Annonse:
Han syns det har vært et lærerikt prosjekt studentene har vært involvert i gjennom samarbeidet mellom TIL og handelshøgskolen.

- Jeg føler meg mer inkludert i klubben og har fått et innblikk i hvordan man jobber for å få folk på kamp. Det har vært veldig interessant å ha møter med ledelsen i TIL og legge frem ideer for dem. Man føler en sterkere tilknytning til klubben og det tror jeg er viktig for studenter. 

Annonse fra Eliteserien: