- Spiller for æren

TIL er ute av dansen, men de ønsker å vise hva de er gode for i kampen mot Frigg søndag.

Annonse:

TIL tapte 0-6 borte for Viking i den første kampen i kvalifiseringsspillet til 1. divisjon. I går kveld spilte laget fra Stavanger 1-1 borte mot Frigg. Dermed må det spilles en tredje kamp for å avgjøre hvem som rykker opp.

TIL tar imot Frigg på Alfheim søndag kl. 18:00.

Og selv om TIL er ute, så er treneren klar på at de har et ansvar om å være profesjonelle. 

- Først og fremst får vi nok en match mot en god motstander, noe vi trenger for å ta ytterlige steg. Det er verdifullt for oss inn mot neste sesong. Det gir oss en god mulighet slå tilbake etter tapet forrige helg, for vi vil vise oss frem fra samme side som vi har gjort tidligere i sesongen, sier trener Øyvind Tjelde Haga. 

I fjor startet kvalifiseringen på samme vis. Da tapte TIL 0-2 for Bryne, mens Bryne og Hønefoss spilte 1-1 i kamp to før Hønefoss slo TIL 6-0 på Alfheim. For øvrig kjemper Hønefoss med Fløya om opprykk til Toppserien kommende helg, og de slo Fløya 2-1 på Alfheim søndag. Det skiller kun to poeng før siste serierunde. 

- På treningen mandag, dagen etter kampen, var alle enig om at vi ønsket å få en ny kamp, nettopp for å kunne slå tilbake. Det sier seg selv at vi spiller for ære og stolthet og dessuten har vi et renommé å ta vare på. Å ha en annen inngang er uaktuelt, for vi skal opptre akkurat slik vi har gjort hele sesongen, sier TILs trener. 

I den andre puljen trenger KIL/Hemne ett poeng borte mot Mjølner for å vinne puljen. De slo Sandefjord 3-1 på hjemmebane, som i første kamp hadde slått Mjølner 6-1. Den kampen spilles også søndag. 

Annonse fra Obos-ligaen: