Slik stiller Gutan

August Mikkelsen starter mot Slovan Bratislava.

Annonse:

Slik blir laget: Gudmund Kongshavn –  Anders Jenssen, Simen Wangberg, Juha Pirinen – Marcus Holmgren Pedersen, Morten Gamst Pedersen, Onni Valakari, August Mikkelsen – Mikael Norø Ingebrigtsen, Kent-Are Antonsen, Daniel Berntsen.

Slovan Bratislava er laget med flest seriemesterskap i Slovakia med åtte og de har like mange cupmesterskap. De tre siste sesongene har de blitt nummer tre. 

Men i år har de imponert. For TIL møter et godt lag som leder serien med åtte poeng ned til nummer to. De har 14-4-0 på sine 18 kamper. 

- Det vil bli en interessant kamp. Jeg så de mot mot Rubin Kazan (2-2) og de er et fysisk veldig sterkt og solid lag. De fremsto som en godt kollektiv og det var ikke vanskelig å se at de har hatt suksess i år, for de spilte med stor selvtillit, sier trener Simo Valakari.

- Men vi vil spille slik kamper, for den vil gi oss en veldig god test fysisk sett. Vi må være god med ballen mot Slovan, for blir det en fysisk kamp, blir det vanskelig for oss.

Han mener en slik motstander passer perfekt å få i oppkjøringen. 

- Vi ønsker å spille kamper mot gode lag, og det er derfor vi vil spille mot slike lag. Dessuten møter vi forskjellige lag i Eliteserien og de finnes fysisk sterke lag der også, så det vil gi oss god trening. Likevel må vi være bevisst på vår identitet og følge vår plan, og da vil det bli bra, legger han til.

Avspark er kl 14.00 norsk tid og kampen vises på både Nordlys og iTromsø. 

Annonse fra Eliteserien: