Slik kan du se TILs kamper

I morgen kveld braker det løs for TIL i eSerien og de skal spilles hele seks kamper.

Annonse:

De 18 lagene er delt inn i fire grupper og TIL møter Odd, Viking og Sarpsborg 08.

Her får du vite mer om lagene som TIL møter

TILs første kamper er i morgen kveld og du kan se de seks kampene på Dplay. Du kan følge hovedsendingen direkte på Dplay og Eurosport Norge på kampdagene. Alle kampene som ikke er med i hovedsendingen vil bli vist med kommentering på Dplay.

I gruppespillet vil hvert oppgjør mellom to klubber bestå av to kamper. Det er laget med flest mål til sammen i de to kampene som vinner oppgjøret. De to som spiller i morgen for TIL er Eemeli Simpanen og Jørgen Alsaker Sande. TL har også signert Tobias Testad. Du kan lese mer om de tre spillerne her.

Slik spilles kampene i morgen: (hele terminlisten)

17:45 Odd-TIL, Sarpsborg 08-Viking

18:35 Viking-Odd, TIL-Sarpsborg 08

19:25 TIL-Viking, Sarpsborg 08-Odd

I løpet av vårsesongen skal gruppe B møtes tre ganger og de to beste lagene går til sluttspillet. 

eSerien benytter to spillformater gjennom sesongen: I gruppespillet brukes «Fixed 85»-rating på på spillerne. Det betyr at alle lag er like gode på papiret. Det er kun spilleren bak kontrollene som vil være en faktor i hvem som vinner kampen eller ikke. 

I sluttspillet 25.-26. mai vil turneringen gå over til FIFA Ultimate Team (også kjent som FUT). I dette formatet er det opp til deltakerne å velge hvilke spillere de vil bruke. Deltakerne vil ha alle spillerne tilgjengelig, så de kan velge legender som Cruyff eller gå for nye talentene som Mbappe. Her vil vi virkelig kunne se hvor teknisk gode spillerne er. 

Annonse fra Eliteserien: