Slik fordeler TIL 200 billetter

Tromsø Idrettslag kan nå slippe inn 200 tilskuere på hjemmekampene. Vi starter allerede førstkommende søndag i treningskampen mot Stjørdals-Blink.

Annonse:

Fredag kveld kom nyheten om at Norges Fotballforbund tillater 200 tilskuere på hver av kampene i første serierunde av OBOS-ligaen. Endringene i kampprotokollen åpner dermed for at vi kan invitere 200 tilskuere på både treningskampen førstkommende søndag, og første seriekamp 3. juli mot Raufoss.

- Vi er utrolig glade for at vi nå får muligheten til å ha tilskuere på hjemmekampene våre på Alfheim. Det er ikke en optimal situasjon å ha så lite billetter å kunne fordele, men vi aksepterer selvfølgelig retningslinjene og gjør det beste ut av det. Vi vil forsøke å være så rettferdige som vi kan og nå får vi testet både det, og gjennomføring av kamp, i treningskampen på søndag, sier daglig leder Kristian Høydal. 

Tromsø Idrettslag har valgt å dele de 200 billettene i to like store deler. En halvdel går til samarbeidspartnere, mens den andre halvdelen tilfaller sesongkortholdere og supporterklubbene. 

Fordelingen blir dermed slik:

- 90 sesongkortholdere (trekkes)

- 5 Isberget

- 5 Forza

- 100 Samarbeidspartnere

Trekkes i løpet av tirsdag 16. juni

De 90 sesongkortholderne som vil få tilbud om å se Tromsø - Stjørdals Blink på Alfheim blir trukket ut tirsdag og siden kontaktet på e-post med info om bl.a. plassering på stadion. Her vil det være et påmeldingskjema hvor man aksepterer billetten iht smittevernregler.

Frist for å akseptere billetten er onsdag 17. juni klokken 12:00. Dette for å kunne trekke nye billetter hvis folk ikke kan komme, og dermed få fylt opp de 200 plassene.

Trekningen vil være randomisert for at den skal bli mest mulig rettferdig. Dersom du blir trekt ut til å se treningskampen vil du ha like stor mulighet som andre til å bli trekt ut til første seriekamp.

I forkant av første seriekamp 3. juli vil vi, slik retningslinjene foreligger pr dags dato, foreta en ny trekning for ALLE sesongkortholdere. Sesongkortholdere som trekkes ut til denne kampen vil ikke være med i fremtidige trekninger inntil alle sesongkortholdere har blitt trukket ut til kamp på stadion - dersom nåværende situasjon vedvarer.

Ingen av sesongkortholderne som trekkes ut kan regne med å få sin faste plass på stadion. På grunn av smittevernsregler vil antall områder med tilskuere på stadion være begrenset. Man vil få tildelt et felt og også i den sammenheng få vite i forkant ved hvilken inngang man skal møte på kampdag. Alle må sitte med 2 meters avstand på tribunen hvis ikke det er familie eller personer i samme hustand.

Våre vakter vil registere deg ved ankomst. 

- Vi er en stor familie i TIL og alle er like viktig. Det er utfordrende å fordele dette på en perfekt rettferdig måte, men vi føler vi fanger opp alle nå. Så håper vi at alle som får tilbud om billett bruker denne, sier Høydal.


De som har bedt om refusjon av sesongkortet vil ikke være inkludert i trekningen.

Dersom en med barnebillett som ikke er i stand til å gå på kamp alene blir trukket ut blant de heldige denne gang, ber vi en foresatt om å ta kontakt med oss på [email protected] så finner vi en ordning.

Vi evaluerer gjennomføringen av treningskampen på søndag og tar med oss erfaringene framover.

Skjer det endringer i retningslinjene vil vi gjøre nye vurderinger og informere så snart vi kan.

Så lenge retningslinjene er som nå må du ha sesongkort for å kunne bli trekt ut til å se kamp. Du kan selvsagt kjøpe sesongkort nå, og bli med i trekningen til kampene i OBOS-ligaen.

Annonse fra Eliteserien: