Sjekk den drakten!

Den er et vakkert skue. Den tar oss nesten 100 år tilbake i tid. Den var den første av sitt slag. Den forteller en historie. Vi snakker selvsagt om TILs retrodrakt. Nå kan den bli din!

Annonse:

I jubileumsåret har TIL så langt lansert boka "vind ifra nord", jubileumsdrakten som spillerne skal bruke i årets sesong og nå kan vi med stolthet vise frem vår retrodrakt som kommer i et opplag på 100 eksklusive enheter.  

Drakten er identisk med den aller første rød-hvite TIL-drakten som ble tatt i bruk  i 1926, seks år etter stiftelsen av klubben. 

 

1926_Røde og hvite striper_960x540-100
Lagbilde fra 1926. Første gang klubben tok i bruk røde og hvite striper.

Markedsjef i Tromsø Idrettslag, Trond-Steinar Albertsen, har vært en av hovedpersonene i arbeidet med retrodrakten og han er fornøyd med resultatet.

-I arbeidet med retrodrakten, har vi vært opptatt av å få den så lik som mulig originalen. Den har krage, snøring i halsen og den er helt ren for kommersielle logoer. På den tiden var det ikke alltid klubbemblem på draktene, men vi har fått printet inn TIL logoen på vår retrodrakt. Det betyr at det bare er èn logo på brystet og "that`s it". Slik var draktene på den tiden og vi er veldig fornøyd med resultatet, sier Albertsen. 

Retrodrakten er produsert i 100 eksemplarer og den er nummerert. Prisen er ikke helt tilfeldig, den er også inspirert av historien. Siden drakten for første gang ble tatt i bruk i 1926, vil prisen være 1926 kroner. 

Retrodrakten er nummerert fra 1-100. Sikrer du deg denne er du derfor med i en svært eksklusiv klubb.
Retrodrakten er nummerert fra 1-100. Sikrer du deg denne er du derfor med i en svært eksklusiv klubb.

 

-Det er allerede stor interesse for å sikre seg drakten, og siden den bare kommer i 100 eksemplarer og er nummerert, vil det være en viss eksklusivitet over det, sier Albertsen.

For å sikre deg TILs retrordrakt, som en av 100, gå inn på linken og legg inn ei bestilling.

Bestill retrodrakten her

 

Hør historien om drakten fra 1926. 


Tusen takk til Bjørn Steinar Johansen, vinner av nordnorsk mesterskap for TIL i 1956 og TIL-medlem i 75 år, som stilte opp på bildet. 

Jubileumsdraktenex3-mørkest
Årets drakter - Hjemme, borte og retrodrakt.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: